Ennis92
Fanka BB :)
Już pisałam wyżej dał mi zwolnienie na 3 tygodnietez mam bole brzucha ale tylko w nocy ale z tego co wiem to nic zlego... dawaj znaka co tam lekarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już pisałam wyżej dał mi zwolnienie na 3 tygodnietez mam bole brzucha ale tylko w nocy ale z tego co wiem to nic zlego... dawaj znaka co tam lekarz
bedzie dobrze!!!!Ja nic nie pisałam ale od paru dni boli mnie w podbrzuszu nie cały czas ale w ciągu dnia kilka razy 20 idę do ginekologa jestem umówiona może dostanę @@@@albo i nie. ... Oby NIE... Jeżeli dostanę to chociaż pojde i się skonsultuje co i jak ..
Taaak starszenieJezzzuuu czy was cycki też tak swędza?
mnie swedzi brzuch i cycki.... szok...Jezzzuuu czy was cycki też tak swędza?
Zdrówka życzę !!!! Pamiętam jak miałam przeziębienie to mój tato (byłam w odwiedzinach parę dni) zakupił mi spray do nosa jakiś ziołowy z dodatkiem też eukaliptusa po aplikacji chwilke jakby piekło ale pomagało specjalny jakiś dla kobiet w ciąży jak dla mnie rewelacja przy katarze i zatkanym nosie - jeżeli takowego jeszcze nie masz polecam!Ogłaszam pierwsze przeziębienie w tej ciąży...
Dobre i to!hahah we dwoje ja i moja fasolka [emoji23][emoji23]
no no nie widzialam myslalam ze do gin idziesz dlatego bylam.ciekawa co ci powoe na te bole. mi moja powiedziala ze bole we wczesnej ciazy sa normalne jezeli nie boli do tego stopnia ze jestesmy zmuszone brac leki przeciwbolowe. znajoma miala bole cala ciaze...Już pisałam wyżej dał mi zwolnienie na 3 tygodnie
Suuuuuuper!Wiec chyba jest dobrze[emoji3]5t6d 7882 Zobacz załącznik 917129
Czyli jest ok... Korzystaj ze zwolnienia i odpoczywajDziękuję ale ja tylko u GP(rodziny) wejść i wyjść tak naprawdę. Dostałam zwolnienie na 3 tygodnie także git
Witam nowe mamusie
Ogłaszam pierwsze przeziębienie w tej ciąży...