reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
dzwonilam dzisiaj o wczorajsza krew. Z krwi wychodzi tez ciaza. Takze w poniedzialek mam nie przyjezdzac juz na kolejna bete, tylko we wtorek od razu na usg.
Mam nadzieje ze bedzie widac juz kawa na lawe, bo stres niemilosierny eh!

A ja wam powiem że mam problemik a mianowicie : Idziemy jutro na imprezę taki bal andrzejkowy połączony z Barbórka . I tak pić nie mogę ale znajomi mi nie odpuszcza , powiem że źle się czuje to powiedzą "pij wódkę z pieprzem" , powiem że to chyba grypka to mi zrobią herbatkę z wódką i cytryną itp wiecie wódka wyleczy wszystko albo chociaż winko ... I chyba będę musiała im coś powiedzieć [emoji23][emoji16]

A ja wam powiem że mam problemik a mianowicie : Idziemy jutro na imprezę taki bal andrzejkowy połączony z Barbórka . I tak pić nie mogę ale znajomi mi nie odpuszcza , powiem że źle się czuje to powiedzą "pij wódkę z pieprzem" , powiem że to chyba grypka to mi zrobią herbatkę z wódką i cytryną itp wiecie wódka wyleczy wszystko albo chociaż winko ... I chyba będę musiała im coś powiedzieć [emoji23][emoji16]
Może zwal na leki. Na pewno są jakieś, po których nie można % :p Antybiotyk czy coś hehe

Ennis daj znac jak po wizycie. Ja bije sie w myslach czy zadzwonic dzisiaj i nie isc do pracy. No ale dzisiaj mam akurat lepszy dzien.

LuckyChoice witaj! Ja tez ledwo nadrabiam tutaj, dziecko,.praca i zle samopoczucie. Ale nic nadrobimy przy nocnym karmieniu [emoji6]

Ennis daj znac jak po wizycie. Ja bije sie w myslach czy zadzwonic dzisiaj i nie isc do pracy. No ale dzisiaj mam akurat lepszy dzien.

LuckyChoice witaj! Ja tez ledwo nadrabiam tutaj, dziecko,.praca i zle samopoczucie. Ale nic nadrobimy przy nocnym karmieniu [emoji6]
Dostałam zwolnienie ba 3 tygodnie. Powiedziała że mogę wrócić po więcej jeśli dalej będzie kiepsko.

Powiedz, że bierzesz antybiotyk i nie chcesz osłabiać jego działania. Myślę, że nikt szczegółowych wyjaśnień nie potrzebuje :)?
Który to tydzień? Rozumiem, że nie chcesz zapeszać, stąd pomysł, żeby jeszcze nie mówić?

reklama
Do góry