reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
dzwonilam dzisiaj o wczorajsza krew. Z krwi wychodzi tez ciaza. Takze w poniedzialek mam nie przyjezdzac juz na kolejna bete, tylko we wtorek od razu na usg.
Mam nadzieje ze bedzie widac juz kawa na lawe, bo stres niemilosierny eh!

A ja wam powiem że mam problemik a mianowicie : Idziemy jutro na imprezę taki bal andrzejkowy połączony z Barbórka . I tak pić nie mogę ale znajomi mi nie odpuszcza , powiem że źle się czuje to powiedzą "pij wódkę z pieprzem" , powiem że to chyba grypka to mi zrobią herbatkę z wódką i cytryną itp wiecie wódka wyleczy wszystko albo chociaż winko ... I chyba będę musiała im coś powiedzieć [emoji23][emoji16]

A ja wam powiem że mam problemik a mianowicie : Idziemy jutro na imprezę taki bal andrzejkowy połączony z Barbórka . I tak pić nie mogę ale znajomi mi nie odpuszcza , powiem że źle się czuje to powiedzą "pij wódkę z pieprzem" , powiem że to chyba grypka to mi zrobią herbatkę z wódką i cytryną itp wiecie wódka wyleczy wszystko albo chociaż winko ... I chyba będę musiała im coś powiedzieć [emoji23][emoji16]
Może zwal na leki. Na pewno są jakieś, po których nie można % :p Antybiotyk czy coś hehe

Ennis daj znac jak po wizycie. Ja bije sie w myslach czy zadzwonic dzisiaj i nie isc do pracy. No ale dzisiaj mam akurat lepszy dzien.

LuckyChoice witaj! Ja tez ledwo nadrabiam tutaj, dziecko,.praca i zle samopoczucie. Ale nic nadrobimy przy nocnym karmieniu [emoji6]

Ennis daj znac jak po wizycie. Ja bije sie w myslach czy zadzwonic dzisiaj i nie isc do pracy. No ale dzisiaj mam akurat lepszy dzien.

LuckyChoice witaj! Ja tez ledwo nadrabiam tutaj, dziecko,.praca i zle samopoczucie. Ale nic nadrobimy przy nocnym karmieniu [emoji6]
Dostałam zwolnienie ba 3 tygodnie. Powiedziała że mogę wrócić po więcej jeśli dalej będzie kiepsko.

Powiedz, że bierzesz antybiotyk i nie chcesz osłabiać jego działania. Myślę, że nikt szczegółowych wyjaśnień nie potrzebuje :)?
Który to tydzień? Rozumiem, że nie chcesz zapeszać, stąd pomysł, żeby jeszcze nie mówić?

reklama
Do góry