reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja jeszcze mam pytanie któraś jeszcze z kobietek testuje jeszcze ze mną w najbliższych dniach....:confused: możliwe żebym była sama ?! :confused2::zawstydzona/y::szok:

reklama
Cześć - ujawniam się i ja :) Ciążą zaskoczona nieco, bo o pierwsze dziecko staraliśmy się prawie 4 lata i dopiero z ivf się udało :) Po nowym roku planowaliśmy wrócić po resztę, a tu niespodzianka w postaci naturalsa :) Mam syna, który sprezentował mi się na 8.03.17 :) Jeśli ta ciąża minie tak bezproblemowo jak pierwsza to będę dziko zadowolona :) Dwa testy wysikane, beta rośnie ponad 100%, wiec póki co jest ok. Serduszka będziemy nasłuchiwać 27.11.

Jestem moderatorką mam lutowych i marcowych 2017 (miałam termin na przełomie) to i tu w ramach powinności służbowych będę pilnować porządku i kultury ;) Po zakończonym pierwszym trymestrze, gdy skład grupy się ustabilizuje proponuje przeniesienie się na zamknięte forum - nikt postronny wtedy nie będzie widział naszych zdjęć ani wypocin.

Przewinął się temat rozstępów - smarowałam sumiennie się w poprzedniej ciąży (babydream i oliwka Palmersa) i nie wyskoczył mi nawet jeden prążek, a tendencje mam, bo po okresie dojrzewania nosze nadal na biodrach paski, choć od dawna już jasne i mało widoczne na szczęście.

Syna jeszcze karmię i chętnie służę radą i pomocą w dziedzinie kp za pare miesięcy, bo swoje na początku przeszliśmy. A w życiu nie zakładałam, że będę karmić 20ms dziecko [emoji85][emoji85][emoji85] Jestem też chustoświrką, więc w dziedzinie chust i nosideł też możecie na mnie liczyć.

Zaraz dopisze się do listy :)

ps. Jeśli chodzi o betę to pamiętajcie, że tu kluczowy jest przyrost w ciągu 48h (ewentualnie 72h), a nie samo miano.

Zdrówka życzę !!!! Pamiętam jak miałam przeziębienie to mój tato (byłam w odwiedzinach parę dni) zakupił mi spray do nosa jakiś ziołowy z dodatkiem też eukaliptusa po aplikacji chwilke jakby piekło ale pomagało specjalny jakiś dla kobiet w ciąży jak dla mnie rewelacja przy katarze i zatkanym nosie - jeżeli takowego jeszcze nie masz polecam! ;):tak:

Nie mam, muszę poczytać. Zamierzam się leczyć póki co środkami domowymi, bo na myśl o Prenalenie jest mi niedobrze ;)

Udało mi się w końcu zrobić betę z krwi. Wynik mam online. Nie podali norm i nie wiem, jak mam go interpretować :(. A każde laboratorium ma chyba własne zakresy, czy się mylę? Dziś mam 29 dzień cyklu, z mojej aplikacji wychodzi 4 t 1 d. Hm....
IMG_0679.JPG

Załączniki

• IMG_0679.JPG
    IMG_0679.JPG
    56,2 KB · Wyświetleń: 346
Udało mi się w końcu zrobić betę z krwi. Wynik mam online. Nie podali norm i nie wiem, jak mam go interpretować :(. A każde laboratorium ma chyba własne zakresy, czy się mylę? Dziś mam 29 dzień cyklu, z mojej aplikacji wychodzi 4 t 1 d. Hm.... Zobacz załącznik 917145

Ładna beta. Na pewno jesteś w ciąży ale istotny jest przyrost, nie sam wynik ;)

reklama
Do góry