reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja jeszcze mam pytanie któraś jeszcze z kobietek testuje jeszcze ze mną w najbliższych dniach....:confused: możliwe żebym była sama ?! :confused2::zawstydzona/y::szok:

reklama
Cześć - ujawniam się i ja :) Ciążą zaskoczona nieco, bo o pierwsze dziecko staraliśmy się prawie 4 lata i dopiero z ivf się udało :) Po nowym roku planowaliśmy wrócić po resztę, a tu niespodzianka w postaci naturalsa :) Mam syna, który sprezentował mi się na 8.03.17 :) Jeśli ta ciąża minie tak bezproblemowo jak pierwsza to będę dziko zadowolona :) Dwa testy wysikane, beta rośnie ponad 100%, wiec póki co jest ok. Serduszka będziemy nasłuchiwać 27.11.

Jestem moderatorką mam lutowych i marcowych 2017 (miałam termin na przełomie) to i tu w ramach powinności służbowych będę pilnować porządku i kultury ;) Po zakończonym pierwszym trymestrze, gdy skład grupy się ustabilizuje proponuje przeniesienie się na zamknięte forum - nikt postronny wtedy nie będzie widział naszych zdjęć ani wypocin.

Przewinął się temat rozstępów - smarowałam sumiennie się w poprzedniej ciąży (babydream i oliwka Palmersa) i nie wyskoczył mi nawet jeden prążek, a tendencje mam, bo po okresie dojrzewania nosze nadal na biodrach paski, choć od dawna już jasne i mało widoczne na szczęście.

Syna jeszcze karmię i chętnie służę radą i pomocą w dziedzinie kp za pare miesięcy, bo swoje na początku przeszliśmy. A w życiu nie zakładałam, że będę karmić 20ms dziecko [emoji85][emoji85][emoji85] Jestem też chustoświrką, więc w dziedzinie chust i nosideł też możecie na mnie liczyć.

Zaraz dopisze się do listy :)

ps. Jeśli chodzi o betę to pamiętajcie, że tu kluczowy jest przyrost w ciągu 48h (ewentualnie 72h), a nie samo miano.

Zdrówka życzę !!!! Pamiętam jak miałam przeziębienie to mój tato (byłam w odwiedzinach parę dni) zakupił mi spray do nosa jakiś ziołowy z dodatkiem też eukaliptusa po aplikacji chwilke jakby piekło ale pomagało specjalny jakiś dla kobiet w ciąży jak dla mnie rewelacja przy katarze i zatkanym nosie - jeżeli takowego jeszcze nie masz polecam! ;):tak:

Nie mam, muszę poczytać. Zamierzam się leczyć póki co środkami domowymi, bo na myśl o Prenalenie jest mi niedobrze ;)

Udało mi się w końcu zrobić betę z krwi. Wynik mam online. Nie podali norm i nie wiem, jak mam go interpretować :(. A każde laboratorium ma chyba własne zakresy, czy się mylę? Dziś mam 29 dzień cyklu, z mojej aplikacji wychodzi 4 t 1 d. Hm....
IMG_0679.JPG

Załączniki

• IMG_0679.JPG
    IMG_0679.JPG
    56,2 KB · Wyświetleń: 335
Udało mi się w końcu zrobić betę z krwi. Wynik mam online. Nie podali norm i nie wiem, jak mam go interpretować :(. A każde laboratorium ma chyba własne zakresy, czy się mylę? Dziś mam 29 dzień cyklu, z mojej aplikacji wychodzi 4 t 1 d. Hm.... Zobacz załącznik 917145

Ładna beta. Na pewno jesteś w ciąży ale istotny jest przyrost, nie sam wynik ;)

reklama
Do góry