Medeleine86
Fanka BB :)
Ja jeszcze mam pytanie któraś jeszcze z kobietek testuje jeszcze ze mną w najbliższych dniach.... możliwe żebym była sama ?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówka życzę !!!! Pamiętam jak miałam przeziębienie to mój tato (byłam w odwiedzinach parę dni) zakupił mi spray do nosa jakiś ziołowy z dodatkiem też eukaliptusa po aplikacji chwilke jakby piekło ale pomagało specjalny jakiś dla kobiet w ciąży jak dla mnie rewelacja przy katarze i zatkanym nosie - jeżeli takowego jeszcze nie masz polecam!
@Ennis92 mnie nie swędzą, boleć też nie, może trochę wrażliwe są, ale nie bardziej niż na owulację.
Udało mi się w końcu zrobić betę z krwi. Wynik mam online. Nie podali norm i nie wiem, jak mam go interpretować . A każde laboratorium ma chyba własne zakresy, czy się mylę? Dziś mam 29 dzień cyklu, z mojej aplikacji wychodzi 4 t 1 d. Hm.... Zobacz załącznik 917145
Masz wyniki z wyniki.diag.pl?Udało mi się w końcu zrobić betę z krwi. Wynik mam online. Nie podali norm i nie wiem, jak mam go interpretować . A każde laboratorium ma chyba własne zakresy, czy się mylę? Dziś mam 29 dzień cyklu, z mojej aplikacji wychodzi 4 t 1 d. Hm.... Zobacz załącznik 917145
a masz gdzies nazwe labolatorium??Udało mi się w końcu zrobić betę z krwi. Wynik mam online. Nie podali norm i nie wiem, jak mam go interpretować . A każde laboratorium ma chyba własne zakresy, czy się mylę? Dziś mam 29 dzień cyklu, z mojej aplikacji wychodzi 4 t 1 d. Hm.... Zobacz załącznik 917145