reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Tak młodziutka ciąża 4+5 z ostatniej om
Ja mówiłam garstce osób na ten moment. Powiem to oficjalnie jak przejdę przez pierwszy trymest, tak postanowiłam. Chociaż kilka osób z pracy pytało mnie, czy jestem przeziębiona lub zmęczona, bo wyglądam inaczej niż zawsze- jestem bledsza (a nie należę do opalonych), mam ciagle suche usta, mimo, że piję dużo wody. Myślę, że część osób już coś podejrzewa.

reklama
Rozumiem niechęć do mówienia tak wcześnie. Sama po 2 poronieniach wolę poczekać choćby do zobaczenia serduszka ;)

Ja mówiłam garstce osób na ten moment. Powiem to oficjalnie jak przejdę przez pierwszy trymest, tak postanowiłam. Chociaż kilka osób z pracy pytało mnie, czy jestem przeziębiona lub zmęczona, bo wyglądam inaczej niż zawsze- jestem bledsza (a nie należę do opalonych), mam ciagle suche usta, mimo, że piję dużo wody. Myślę, że część osób już coś podejrzewa.
Ja im jutro powiem to bardzo bliscy znajomi ... A mój jak jutro wypije to napewno się coś wygada

Wiec chyba jest dobrze[emoji3]5t6d 7882 ;)
IMG_20181116_175738.jpeg

Edit: zeby nie bylo ze tylko mianem sie sugeruje. Sredni przyrost dwudniowy: 106%

Załączniki

• IMG_20181116_175738.jpeg
    IMG_20181116_175738.jpeg
    58,8 KB · Wyświetleń: 254
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Lipcowe Dziewczyny Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie jeszcze do swojej grupy

Jestem Ania, to moja druga ciąża, mam dwuletnią córkę Test robiłam 07.11., a termin om miałam 05.10. Pierwsza wizyta w poniedziałek, to dowiem się, czy faktycznie zaczęłam teraz 7 tydzień Z kalendarza termin wychodzi mi na 12.07. [emoji173]

W pierszej ciąży byłam na forum bardzo aktywna, trzaskałam posty i nieźle panikowałam przy każdym dziwniejszym odczuciu Teraz nie wiem, czy dam radę być tak na bieżąco, ale bardzo liczę na to, że będzie to spokojny czas [emoji5]

O naszym nowym Szczęściu jeszcze nikt nie wie, po wizycie powiadomimy rodzinę
witamy :) my tez sobie lubimy popanikowac i ponarzekac takze pasujesz [emoji23]

Do góry