reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ogłaszam pierwsze przeziębienie w tej ciąży...
Zdrówka życzę !!!! Pamiętam jak miałam przeziębienie to mój tato (byłam w odwiedzinach parę dni) zakupił mi spray do nosa jakiś ziołowy z dodatkiem też eukaliptusa po aplikacji chwilke jakby piekło ale pomagało specjalny jakiś dla kobiet w ciąży jak dla mnie rewelacja przy katarze i zatkanym nosie - jeżeli takowego jeszcze nie masz polecam! ;):tak:

Już pisałam wyżej dał mi zwolnienie na 3 tygodnie
no no nie widzialam ;) myslalam ze do gin idziesz dlatego bylam.ciekawa co ci powoe na te bole. mi moja powiedziala ze bole we wczesnej ciazy sa normalne jezeli nie boli do tego stopnia ze jestesmy zmuszone brac leki przeciwbolowe. znajoma miala bole cala ciaze...

reklama
Do góry