slodkatrojeczka
Fanka BB :)
moja tez pierwsza ciaza kolezanka 31.10 urodzila 2 cor
oooo to nie wiedzialam
No to takie mocne ukłucie aż odruchowo podkurczasz nogę do góry. Nic groźnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oooo to nie wiedzialam
Oo, to fajnie nie jestem sama.
Co do tych skurczy/boli w podbrzuszu - strasznie mi to dokucza od paru dni. Byłam pewna, że to na @, no ale jednak...
W tej ciąży (w poprzednich tak nie miałam) w terminie @ bolało mnie w podbrzuszu i w krzyżu jak na @. Minęło chyba po 3 dniach. Nie był to ból ciągły a co jakiś czas.
Oo, to fajnie nie jestem sama.
Co do tych skurczy/boli w podbrzuszu - strasznie mi to dokucza od paru dni. Byłam pewna, że to na @, no ale jednak...
O to dałaś mi nadzieję, ze przejdzie
Każda z nas kiedyś była w pierwszej ciąży Dasz radę lepiej
Bądź dobrej myśli. Ja też czesto schizuje
Urwało mi kawalek odpowiedzi. Miało być, że dasz radę lepiej niż sądzisz
Ja z apetytem też nie mam problemu wciagam wszystko jak przed ciąża chociaż muszę uważać na to co jem by dupsko za bardzo nie uroslo@Karolcia.DE no i prawidlowo ja drzemeczke zaliczylam dzisiaj ciekawe jak teraz przetrwam noc
Ja biorę Femibion1 teraz a wcześniej tylko kwas foliowyo wlaśnie pytanie do doświadczonych mam i do tych dziewczyn ktore byly u gin i dowiedzialy sie moze jakie witaminy brac w ciazy? podzielcie sie