reklama
netka.
Fanka BB :)
Ejjj przystopujcie z tymi skurczami to nie ten etap! Wypoczywajcie dziewczyny, można też magnez, u nas szprycuja tym od samego początku na skurcze. Ja to przeciwniczką magnezu jestem no ale jakbym miała jakieś skurcze no to wiadomo...
U mnie po wizycie niby ok ale jednak nie bo muszę wrócić, sprzęt kiepski ale coś tam tętniło podobno, powtórzyłam betę i dostałam skierowanie na USG jeśli beta będzie powyżej 4tys, czyli muszę wrócić ehhh jutro wyniki
No i kazała mi odstawić córkę od piersi... No już jej nie polubilam.
Biorąc pod uwagę szereg faktów - objawów, doszłam do wniosku, iż ostatnie dwie ciąże straciłam właśnie przez niedobór magnezu...
Po pozytywnym teście zrobiłam sobie badanie magnezu i progesteronu, jest ok.
Jednak od kilku miesięcy biorę dzienną dawkę magnezu. Oby to pomogło i tym razem się udało.
Karolcia.DE
Ale się naprodukowaly od rana
Ja właśnie zajadam obiadek, po pracy nic mi się nie chce, zaraz jeszcze syna ze szkoły odbiorę i nic więcej nie mam zamiaru robić. Dopadnę kanapę he he
Ja właśnie zajadam obiadek, po pracy nic mi się nie chce, zaraz jeszcze syna ze szkoły odbiorę i nic więcej nie mam zamiaru robić. Dopadnę kanapę he he
zuzkaaa
@Karolcia.DE no i prawidlowo ja drzemeczke zaliczylam dzisiaj ciekawe jak teraz przetrwam noc
Gosia92
Początkująca w BB
@Gosia92 Super Gratuluje juz nas troche tutaj jest
Mega się cieszę, fajnie móc być z Wami i porozmawiać. To moja pierwsza ciąża, nikt w rodzinie ani nawet wśród bliskich znajomych nie był w ciąży ani nie ma dzieci, więc kompletnie nie wiem czego się spodziewać
slodkatrojeczka
ja tez wlasnie sprzatalam lazienke i musialam cupnąć bo zlapal mnie skurcz brzuszka ale juz przechodzi powiedzialam mojej fasolce wlasnie ze ma mi nie robic zadnych krzywych numerow i siedziec na miejscu
Przy gwałtownych ruchach to więzadła mogą "pociągnąć", miewałam tak w poprzednich ciążach.
reklama
zuzkaaa
moja tez pierwsza ciaza kolezanka 31.10 urodzila 2 corMega się cieszę, fajnie móc być z Wami i porozmawiać. To moja pierwsza ciąża, nikt w rodzinie ani nawet wśród bliskich znajomych nie był w ciąży ani nie ma dzieci, więc kompletnie nie wiem czego się spodziewać
oooo to nie wiedzialamPrzy gwałtownych ruchach to więzadła mogą "pociągnąć", miewałam tak w poprzednich ciążach.