reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

@renisus o widzisz to może być inaczej:) no mi się nie trafiło ale dlatego jestem teraz na BB a kontakt z tamtą grupa mamy do dziś teraz już jest ok bo nie ma wyścigu bo to dość szybko się zaciera.

Ooo kurcze ale emocje z tą beta :) no czekam z wami na wyniki.
Ja jutro mam wizyte ale nie przeżywam choć już trochę bardziej zaakceptowałam ta ciążę ale dalej jest ciężko

@Karolcia.DE długo już mieszkasz w Niemczech?

reklama
Karolcia, jak Ci fajnie ze juz po pracy. Ja dopiero na 18ta do 3 nad ranem. Tez tyle co zjadlam i leze bez wiekszego ruchu zeby nie oddac tego [emoji6] . W Uk po tescie idzie sie do rodzinnego i do poloznej. W pierwszej ciazy, nie liczac wizyty na IP to doktora zobaczylam dopiero na porodowce juz jak nas ratowali. A i tak nie jestem pewna czy to doktorka czy starzystka[emoji16] Co kraj to obyczaj niestety.

Tez macie problemy z jedzeniem? Ja apetyt zerowy, niby mdlosci prawie zadne ale jak juz zjem to mnie mdli wtedy.

20181105_173048.jpg

Załączniki

• 20181105_173048.jpg
    20181105_173048.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 399
dziewczyny mam wyniki ale jak zawsze mam problem z ich rozczytaniem...

ja mam 91.3 mlU/ml a skala :

3 tydz. 5.8-71.2
4 tydz. 9.5-750
5tydz. 217.0- 7138
6tydz. 158.0-31795
Normy sa normalne. Tak naprawde w becie istotny jest przyrost w 48 godzin.. a nie do konca sam wynik. Skonczylas 4 tydzien?

@renisus o widzisz to może być inaczej:) no mi się nie trafiło ale dlatego jestem teraz na BB a kontakt z tamtą grupa mamy do dziś teraz już jest ok bo nie ma wyścigu bo to dość szybko się zaciera.

Ooo kurcze ale emocje z tą beta :) no czekam z wami na wyniki.
Ja jutro mam wizyte ale nie przeżywam choć już trochę bardziej zaakceptowałam ta ciążę ale dalej jest ciężko

@Karolcia.DE długo już mieszkasz w Niemczech?
Super że już bardziej akceptujesz ciążę :tak: Bo na początku nie byłaś zadowolona ale Będzie dobrze i trzymam kciuki za Ciebie i ciążę :-) :)

reklama
Do góry