reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

@renisus o widzisz to może być inaczej:) no mi się nie trafiło ale dlatego jestem teraz na BB a kontakt z tamtą grupa mamy do dziś teraz już jest ok bo nie ma wyścigu bo to dość szybko się zaciera.

Ooo kurcze ale emocje z tą beta :) no czekam z wami na wyniki.
Ja jutro mam wizyte ale nie przeżywam choć już trochę bardziej zaakceptowałam ta ciążę ale dalej jest ciężko

@Karolcia.DE długo już mieszkasz w Niemczech?

reklama
Karolcia, jak Ci fajnie ze juz po pracy. Ja dopiero na 18ta do 3 nad ranem. Tez tyle co zjadlam i leze bez wiekszego ruchu zeby nie oddac tego [emoji6] . W Uk po tescie idzie sie do rodzinnego i do poloznej. W pierwszej ciazy, nie liczac wizyty na IP to doktora zobaczylam dopiero na porodowce juz jak nas ratowali. A i tak nie jestem pewna czy to doktorka czy starzystka[emoji16] Co kraj to obyczaj niestety.

Tez macie problemy z jedzeniem? Ja apetyt zerowy, niby mdlosci prawie zadne ale jak juz zjem to mnie mdli wtedy.

20181105_173048.jpg

Załączniki

• 20181105_173048.jpg
    20181105_173048.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 403
dziewczyny mam wyniki ale jak zawsze mam problem z ich rozczytaniem...

ja mam 91.3 mlU/ml a skala :

3 tydz. 5.8-71.2
4 tydz. 9.5-750
5tydz. 217.0- 7138
6tydz. 158.0-31795
Normy sa normalne. Tak naprawde w becie istotny jest przyrost w 48 godzin.. a nie do konca sam wynik. Skonczylas 4 tydzien?

@renisus o widzisz to może być inaczej:) no mi się nie trafiło ale dlatego jestem teraz na BB a kontakt z tamtą grupa mamy do dziś teraz już jest ok bo nie ma wyścigu bo to dość szybko się zaciera.

Ooo kurcze ale emocje z tą beta :) no czekam z wami na wyniki.
Ja jutro mam wizyte ale nie przeżywam choć już trochę bardziej zaakceptowałam ta ciążę ale dalej jest ciężko

@Karolcia.DE długo już mieszkasz w Niemczech?
Super że już bardziej akceptujesz ciążę :tak: Bo na początku nie byłaś zadowolona ale Będzie dobrze i trzymam kciuki za Ciebie i ciążę :-) :)

reklama
Do góry