reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

tak sadzisz? ja kompletnie tego nie ogarniam hahahah ale wydaje mi sie troche niska... chociaz ostatnio przy poronieniu mialam 9.0 i lekarz powiedzial ze to jest ciaza bardzo wczesna i po tym stwierdzil ze nic z tego nie bedzie wiec chyba 91.3 to niezle :)
Wiesz, tym bardziej, ze nie bardzo wiesz jak cykl liczyć.
Wlasnie sprawdzilam i ja ze swoim synkiem pierwsza bete mialam 20.. rozkreci sie jeszcze! Uszy do gory! I nie sprawdzaj tego obsesyjnie. Chociaz wiem, ze po poronieniu czlowiek chce wiedziec wszystko i juz i byc przygotowanym.

reklama
W becie nie wynik, a przyrost jest ważny :-). Jak się mieści w granicach normy, to nie ma co się denerwować (choć wiem - łatwo powiedzieć ;-)) Ja w obydwu ciążach robiłam po jednym badaniu z krwi (tzn. nie sprawdzałam przyrostu, żeby się nie nakręcać ;-)). Robiłam ok. 28-29 dc i miałam w pierwszej coś koło 400, a z bliźniakami miałam w okolicach 600. Ale to nie ma reguły - średnia moja długość cyklu to 26-27 dni.

Wiesz, tym bardziej, ze nie bardzo wiesz jak cykl liczyć.
Wlasnie sprawdzilam i ja ze swoim synkiem pierwsza bete mialam 20.. rozkreci sie jeszcze! Uszy do gory! I nie sprawdzaj tego obsesyjnie. Chociaz wiem, ze po poronieniu czlowiek chce wiedziec wszystko i juz i byc przygotowanym.
to dalas mi nadzieje na dobre myslenie :) jutro mam troche pracy w ciagu dnia ma przyjechac moja nowa pralko suszarka hihi chyba czulam podswiadomie i wybralam 10kg akurat dla naszej 3 :) wiec szybko zleci dzionek i mam nadzieje ze w srode bede swietowac przyrost :)

reklama
Do góry