netka.
Fanka BB :)
Trzymam dziewczyny kciuki za dobre wyniki z HCG.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie tez pobolewa ale jestem dobrej mysli bo pozytywne myslenie pol sukcesu ja w zeszlym miesiacu sie rozczarowalam ale trudno staram sie nie myslec jak wtedy bedzie dobrze glowa do gory@Netka dzięki
Swoją drogą robie wszystko by nie myśleć o jutrzejszych wynikach nerwy mnie zżeraja . . . Wiem że to głupie ale tak mam. . W sumie co ma być to będzie ale wolałbym żeby było ok ... i boli mnie podbrzusze
aaaa i oczywiscie zrobilam dzisiaj drugi test i kreseczka jest wyrazniejsza niz 2 dni temu oba robione popoludniu
a ty jeszcze nie testowalas??Przynajmniej masz te dwie kreski
a ty jeszcze nie testowalas??
no to trzymam kciuki i koniecznie dawaj znakaU mnie historia jest dość skomplikowana, bo drugi raz w tym mcu wyszly mi testy owu pozytywne i nie wiem o co chodzi. Ciążowe negatywne wiec dzisiaj 13dpo wg pierwszych pozytywnych testów owu i.poszlam na bete zeby wiedzieć o co chodzi. Równie dobrze owulacji.moglo wtedy nie być tylko była teraz.
Zobaczymy. Beta pokaze co i jak.