reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Normy sa normalne. Tak naprawde w becie istotny jest przyrost w 48 godzin.. a nie do konca sam wynik. Skonczylas 4 tydzien?
tak wg kalendarzyka koncze 5tydz. ale tak jak wyzej napisalam bylam po.poronieniu samoistnym w pazdzierniku i okres trwal 9 dni moze sie przesunelo cos.. sama nie wiem

reklama
@Medeleine86 jest trochę lepiej ale podejrzewam że u mnie to będzie taka sinusoida z moim podejściem i humorami raz będzie lepiej a raz gorzej. Dzięki za kciuki ja za Ciebie też trzymam
@zuzkaaa no to super gratuluję, zamierzasz robić powtórkę?
@Karolcia.DE no to już trochę czasy, mam tam rodzinę no i bardzo mi się tam podoba

Bo wszystkie wyniki w danym przedziale sa ok. Tylko jedna kobieta bedzie miala w 5 juz 217... A druga w 6 dopiero 158. Ale o ile przyrost bedzie prawidlowy... To obie sa jak najbardziej w normie.
aaaaaa nie moglam tego ogarnac czyli za 2 dni jak przyrost powinien byc zeby byl.ok??

reklama
66% w 48h. Sa kalulatory w sieci[emoji12]

Gratulacje!! Na moje oko niezly wynik.
tak sadzisz? ja kompletnie tego nie ogarniam hahahah ale wydaje mi sie troche niska... chociaz ostatnio przy poronieniu mialam 9.0 i lekarz powiedzial ze to jest ciaza bardzo wczesna i po tym stwierdzil ze nic z tego nie bedzie wiec chyba 91.3 to niezle :)

Do góry