Moja również pierwszaTo moja pierwsza ciąża i mam tysiące myśli. [emoji1]
reklama
PaniMietki
Fanka BB :)
Karolcia.DE
Witam wieczorkiem.
U nas spokojny weekend, ale chociaż i wczoraj wieczorem i dzisiaj przed obiadkiem zaliczylismy długi spacerek i tego było mi trzeba
Ale nas tu wychodzi, jak grzybów po deszczu hihi. Witam wszystkie nowe kobietki.
Powiem Wam, że mi niedobrze
U nas spokojny weekend, ale chociaż i wczoraj wieczorem i dzisiaj przed obiadkiem zaliczylismy długi spacerek i tego było mi trzeba
Ale nas tu wychodzi, jak grzybów po deszczu hihi. Witam wszystkie nowe kobietki.
Powiem Wam, że mi niedobrze
Gosia92
Początkująca w BB
To ja do was dołącze[emoji6]
Moja również pierwsza
Super dziewczyny! Jak się czujecie?
My się mega cieszymy z mężem, ale co chwilę łapie mnie stres, bo ani żadnego doświadczenia z dziećmi, ani nie ma od kogo podlapać informacji. W mojej najbliższej rodzinie najmłodsze dziecko ma 18 lat
Ja mam dokładnie tak samoSuper dziewczyny! Jak się czujecie?
My się mega cieszymy z mężem, ale co chwilę łapie mnie stres, bo ani żadnego doświadczenia z dziećmi, ani nie ma od kogo podlapać informacji. W mojej najbliższej rodzinie najmłodsze dziecko ma 18 lat
Od wczoraj czuje jak piersi zaczynają rosnąć więc to jak na razie jedyne objawy
Ja jestem ciekawa jak będę znosić ciążę. Mam nadzieję, że dobrze. Chociaż mam nadzieję, że kropek da czasami znać o sobie, bo brak objawow też pewnie wywoła u mnie stres. [emoji44] tak źle i tak niedobrze. [emoji23]
netka.
No właśnie też zauważyłam że bardzo dużo z nas ma już dzieci i to właśnie 3 a nawet i więcej. Na moim wcześniejszym forum to właśnie większość to były pierwsze ciąże
@netka. Między moja mama a jej najmłodsza siostra jest 14 lat różnicy teraz mają ok kontakt. Ale jak była młodsza to nie chciała z tą małą na spacer chodzić bo mówiła że ludzie myślą że to jej dziecko
Nasz się zapowiedział, że się wyprowadzimy z domu, jak będzie więcej niż jedno. Ba. Nawet jedno to dla niego problem.
Wcale się mu nie dziwię, że nie jest za nowym członkiem rodziny.
Koleżance w szkole średniej urodził się brat, jak miała 16 lat i strasznie się tego wstydziła. Niepotrzebnie, bo nikt nic nie mówił. Taki wiek.
Fakt. Wcześniej na forach nie spotkałam się z tym, aby mam więcej niż dwójki pociech było aż tyle. Ale to bardzo dobrze.
No i dobrze, że są mamy, które czekają na to pierwsze dzieciątko. Fajnie byłoby to przeżywać znowu po raz pierwszy.
Teraz byłabym mądrzejsza i się mniej przejmowała ze wszystkim.
reklama
netka.
Witam czy można się przysiąść? W pt zrobiłam yesty i bladzioch ale beta wyszła ... Więc czekam teraz na wizytę ...Stres jest wielki gdyż mam 8 miesięczna kruszynka . Pozdrawiam
Witaj!
Wspaniała różnica wieku!