Medeleine86
Fanka BB :)
Swietnie!!! Gratuluje1539 w poniedziałek beta była 92 więc jest super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swietnie!!! Gratuluje1539 w poniedziałek beta była 92 więc jest super
Rewelacja!!!! Gratuluję 2 kreseczekIle nowych Mam! [emoji173]️ Gratuluję szybujących w górę bet :-).
A ja się nie odzywam, bo mam szpital w domu. Dwójka dzieci z gilem po pas, trzecie jakoś się trzyma. Mnie za to gardło boli.
Oczywiście między bajki można włożyć moje teksty, że na spokojnie poczekam do dnia miesiączki i pójdę na betę [emoji23]. Mam dziś 25 dzień cyklu, okres powinnam dostać we wtorek. No i zrobiłam sikańca . I cień cienia drugiej kreski widzę, więc jestem dobrej myśli ;-).
Zobacz załącznik 915453
U mnie będzie 9 latGratuluję
Ja w pracy już powiedziałam z racji na pracę w nocy (dostawy). Zresztą chyba wszystkim najblizszym juz się pochwalilam, 1,5 roku na to czekałam to nie będę teraz tego ukrywać. Zresztą przy córce i synu było to samo, ja nie mogę siedzieć cicho.jak się cieszę [emoji12]
Moja beta z wczoraj to 505 ( w środę 117,9)
Dziewczyny jaka będzie różnica wieku między Waszymi dziećmi? Nie wiem czy u nas nie za duża, ale mi tak.na "stare lata" się dziecka zachciało [emoji23]
Miłej niedzieli
Witaj! Gratuluję 2 kreseczek Trzymam kciuki za wizytęDzień dobry, mogę dołączyć?
Wczoraj zrobiłam test, wyszedł bladzioszek, w który nie do końca uwierzyłam. Dzis powtórzyłam i kreska wyraźniejsza. Jutro lecę na betę.
Staraliśmy się od grudnia 2017. Z cyklu na cykl traciłam nadzieję i rozczarowania bolały bardziej.
Teraz ogromna radość, a jednocześnoe strasznie się stresuję, czy będzie wszystko dobrze.
Objawy niewielkie, bo póki co kłucia w podbrzuszu, ból piersi, szczególnie wieczorami, szybciej zasypiam, suchość w ustach.
OM miałam 7 października, ale moje cukle trwają ok 35 dni, więc przypuszczam, że owu miałam pod koniec października. Jak myślicie, kiedy najlepiej na wizytę, żeby już było serduszko?
A w pracy kiedy zamierzacie powiedzieć ?
Ja myślałam żeby dopiero w połowie stycznia na początku II trymestru
Gratuluję
Ja w pracy już powiedziałam z racji na pracę w nocy (dostawy). Zresztą chyba wszystkim najblizszym juz się pochwalilam, 1,5 roku na to czekałam to nie będę teraz tego ukrywać. Zresztą przy córce i synu było to samo, ja nie mogę siedzieć cicho.jak się cieszę [emoji12]
Moja beta z wczoraj to 505 ( w środę 117,9)
Dziewczyny jaka będzie różnica wieku między Waszymi dziećmi? Nie wiem czy u nas nie za duża, ale mi tak.na "stare lata" się dziecka zachciało [emoji23]
Miłej niedzieli
Oj tak z tym alkoholem to problem zawsze jak teściowa zaproponowała w niedzielę kieliszek nalewki to nie odmawiałam ciekawe kiedy się połapie teściowaJa planuję tak samo, dopiero w połowie stycznia. Pracę mam biurowa, więc nic się nie dzieje zlego, a nie chce 'spalić' i powiedzieć za wcześnie.
Ja tez mam problem ze spaniem od paru dni, nie mogę zasnac, a potem budzę się bardzo wcześnie. No, ale trudno, damy radę
Wczoraj byłam na spotkaniu ze ze znajomymi. Przynieśli swoje wino domowej roboty. Matko, jak też się musialam nagimnastykować, żeby nie pić "chociaż łyczka" na spróbowanie... Chciałabym już bliskim powiedzieć ale czekamy tak minimum do polowy grudnia.
@Ennis92 to rodzice nie mogli się doczekać na wnuki, chyba każdy by chciał takiej reakcji, super
Reakcja mojej mamy... Hmm już widzę : przecież miałaś spiralę, znowu chcesz się w pampersy pchać, przecież nie macie 5 pokoju, było Wam źle teraz, itp itd