reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

A jak to? Myslalam ze tam jest nakaz chodzenia do kosciola[emoji6]
My mimo ze bez slubu, to chrzest byl u corci i bedzie i teraz. U nas byly 2 kreacje, pierwsza od tesciowej z satyny [emoji2955]a druga robiona na szydelku przez moja mame. W satynie byla w kosciele tylko. Wtedy pozanalam co znaczy slowo, kompromis [emoji6]

Zabralam sie za golabki i juz mi sie ich robic niechce.
Przychodzą i kijem wypychaja do kościoła te protestanty[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A tak na serio to z całej naszej rodziny tylko babcia chłopa jest praktykujacą katoliczką. Ja wystąpiłam z kościoła w wieku 18 lat ale tak naprawdę po komunii ani razy w kościele nie byłam. Ja jestem agnostykiem. Chłop by ochrzcil tylko z powodów kulturowych tutaj i żeby dziecko miało lepszy wybór szkoły bo jednak podział jest. Ale są dwie fajne szkoły integrated więc odpuścił.

reklama
Wczoraj w Lidlu były takie maleńkie body słodkie ale się powstrzymałam nie kupiłam ahhh jak już chciałabym byc po tych prenatalnych
Ja pierwsze ciuszki kupiłam w bodajże 8 tygodnu [emoji85] stwierdziłam że skoro jest serduszko to musi być dobrze.

Zjaldabym coś ale nie wiem co [emoji85] trochę mam stress przed wizytą jutro ale chłop wziął wolne i jedzie ze mną. Także wsparcie mam.

Co do tych skurczy to jestem prawie przekonana że to moje jelita... Ja mam IBS I trochę problemów z nimi a ostatnio zjadłam coś z glutenem i może dlatego. Bo jest lepiej jak się wypróżnie. No ale lepiej jutro niech sprawdzi a jak odmówi usg to lecę prywatnie, drogie nie jest.

Dzięki dziewczyny, uspokoilyscie mnie [emoji41][emoji1360] ale z zakupami wstrzymam się jeszcze tak najlepiej do kwietnia lub maja. O ile wytrzymam. Dziwnie czas leci mi w tej ciąży. Niby szybko, ale wolno [emoji848] takie trochę życie od wizyty do wizyty...

Trójeczka, gratuluję ruchów maleństwa [emoji7]

Kciuki zaciśnięte za wszystkie dzisiejsze wizyty!

Strasznie ciężko nadrobić forum po jednym dniu, a po kilku to już w ogóle masakra [emoji57]
Ja wczoraj na wizycie u swojej gin, słyszałam serduszko, maluch strasznie się wiercił, machał rączkami i nóżką :-)
Niestety dostałam od gin receptę na paski do glukometru i od jutra 4 razy dziennie zaczynam mierzenie, na razie przez miesiąc, do kolejnej wizyty, później zobaczymy...tak czułam, że mnie to nie ominie...
Jutro usg prenatalalne + pappa.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na dobre wieści [emoji2]

reklama
Zjadłam sobie obiad i jestem taaaaka pełna... Poszłabym spać ale muszę do teściów jechać...
Przypomniałś mi że wyjelam kurczaka żeby się rozmroził i zapomniałam o nim. Ciekawe czy koty się dobrały.

A tak o kotach mówiąc to tak sobie wyobrażam czerwiec/lipiec [emoji23][emoji23][emoji23] jak kalka z moich kotów
FB_IMG_1547039069107.jpeg

Do góry