reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2019

Jeśli nie będą miała wyboru to dziecko ochrzcimy chociaż nie lubię przysięgac czegoś czego nie zrobię. No ale to już rozkminy na później.
Ja koty od narodzin, jeden nawet ze mną ponoć w łóżeczku spał a rok temu się dowiedziałam że mam alergie na koty [emoji23]a mam dwa i zero objawów. Też takiego jednego miałam że tylko przychodził jeść i czasem spać i się pomiziac ale został z moim byłym. Ponoć ma się dobrze. Ja przy was to wyglądam jakbym się do porodu szykowala [emoji23][emoji23] wybaczcie brak stanika ale leży mi się wygodniej bez Zobacz załącznik 931871

nie przesadzaj kobieto do porodu to Ci jeszcze daleko ;)

reklama
To i ja pokazuje bebzol 8-)
20190109_152835.jpg

Jeśli nie będą miała wyboru to dziecko ochrzcimy chociaż nie lubię przysięgac czegoś czego nie zrobię. No ale to już rozkminy na później.
Ja koty od narodzin, jeden nawet ze mną ponoć w łóżeczku spał a rok temu się dowiedziałam że mam alergie na koty [emoji23]a mam dwa i zero objawów. Też takiego jednego miałam że tylko przychodził jeść i czasem spać i się pomiziac ale został z moim byłym. Ponoć ma się dobrze. Ja przy was to wyglądam jakbym się do porodu szykowala [emoji23][emoji23] wybaczcie brak stanika ale leży mi się wygodniej bez Zobacz załącznik 931871
Ennis, u niej jest tak ze przyszlabys do mnie a ona bys sie do Ciebie przytulila i po chwili mialaby czerwone oczy i placki na policzkach. Na swieta byly obie siostry i obie maja koty, bidusia po pol godziny miala katar jak przy chorobie. W pazdzierniku zabralam ja do siostry domu na prawie dwa tyg. Akurat mielismy urlopy i moja mam byla. Pierwszy tydzien byl ciezki, ale w drugim juz jej bylo lzej. Potem wpadlismy tylko na dzien i z podwojna moca jej sie odbilo. Niestety, mimo ze kociaki uwielbia nie zdecydujemy sie na kolejnego w domu. Przynajmiej narazie. Aaa ogolnie jest troszke alergikiem i ma egzeme. Szkoda mi jej po prostu meczyc.
Super brzusio.

Slodkatrojeczka, no! Zaczynasz rosnac [emoji4]

nie przesadzaj kobieto do porodu to Ci jeszcze daleko ;)
Do porodu to się będę toczyć, [emoji23]
Piękny [emoji3590]
Ennis, u niej jest tak ze przyszlabys do mnie a ona bys sie do Ciebie przytulila i po chwili mialaby czerwone oczy i placki na policzkach. Na swieta byly obie siostry i obie maja koty, bidusia po pol godziny miala katar jak przy chorobie. W pazdzierniku zabralam ja do siostry domu na prawie dwa tyg. Akurat mielismy urlopy i moja mam byla. Pierwszy tydzien byl ciezki, ale w drugim juz jej bylo lzej. Potem wpadlismy tylko na dzien i z podwojna moca jej sie odbilo. Niestety, mimo ze kociaki uwielbia nie zdecydujemy sie na kolejnego w domu. Przynajmiej narazie. Aaa ogolnie jest troszke alergikiem i ma egzeme. Szkoda mi jej po prostu meczyc.
Super brzusio.

Slodkatrojeczka, no! Zaczynasz rosnac [emoji4]
To rzeczywiście nie ma sensu biduli męczyć. Zdrowie jednak najważniejsze

Zawsze wiedziałam że ciąża to i zachcianki ale zawsze myślałam że to bardziej w stylu frytek i lodów o 3 nad ranem a nie jak ja owsianka z gruszka na lunch [emoji85][emoji85][emoji85]

reklama
Do góry