reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Gratulacje wszystkich dwóch kreseczek i przyrostu bety [emoji846]
@Madeleine86 przykro mi ale jak już dziewczyny pisały, za szybko się nie poddawaj! Jeśli dzisiaj jest ten dzień to do dzieła [emoji6]
@zuzka ale trzymałaś w napięciu z tą betą [emoji23] gratulacje [emoji106][emoji846]

Witam nowe mamuśki [emoji6]

@Ennis92 mnie bolała dwa dni ale nie przez ciąże, nań migrenę wiec to u mnie normalne.

reklama
wy tez macie takiego lenia? :( ja robie tylko to co musze.. lubie miec porzadek w domu ale nie mam kompletnie weny na sprzatanie... od 3 dni robie cos siadam za 20 minut wstaje znowu powiesze pranie siadam poprasuje siadam hahhaha szok jak nie ja...

@bloomka ja cierpię na nadciśnienie środczaszkowe. Coś jak migreny tylko o innym podłożu. Ale ból okropny a leków brać nie mogę bo są niebezpieczne dla ciąży [emoji26]

@zuzkaaa też mam lenia. Najgorzej wstać rano [emoji23] a po południu to się slaniam

@Ennis92 ja leków tez nie biorę, jak złapie ból to tak max do trzech dni trzeba wycierpieć. Ale czesto nie łapie, raz na dwa miesiące średnio. A Ty masz cały czas ten ból ?

@zuzka ja mam powera, zresztą mam ostatnio jakiś maraton, nagle się tyle spraw pojawiło i to takich na już ze zadyszki dostaje i jeszcze jakiś najazd rodzinny ostatnio mamy.

Z nowości, moja córeńka poszła dzisiaj do żłobka sama pierwszy raz, wczoraj była chwile ze mną, dzisiaj już sama. I wiecie, przeżywam [emoji17] ale ona szczęśliwa bo kocha zabawę a u mnie w okolicy ani w rodzinie dzieci nie ma wiec myśle ze jej to na dobre wyjdzie. Trochę jestem przez to rozbita ale najważniejsze, ze dzidzi się podoba [emoji846]

@oliwiam77 ja z córka jak byłam w ciąży tez chciałam syna i jak lekarz na prenatalnych powiedział ze raczej dziewczynka to miałam rozczarowanie mega. Później przetrawiłam i tak się w tej dziewczynce zakochałam ze w życiu bym jej na chłopca nie zamieniła [emoji7] teraz marze o drugiej dziewczynce [emoji6]

reklama
dziewczyny sama sie z siebie usmialam przed chwila hahah postanowilam ze zrobie na obiad spaghetti i tak stoje mieszam doprawiam wstawilam makaron miesko z sosem sie gotuje patrze na 3 garnek a ja wstawilam fasolke szparagowa hahahha mialam ochote ale chyba nie pasuje :D podswiadomie ją ugotowalam :D

Do góry