reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Kochane moje
Dziękuję Wam serdecznie
wszystkim co do jednej za okazanie wsparcie:tak:❤️❤️❤️❤️

Mam nadzieję że 20 listopada nie przyjdzie ta jedza okres i będę mogła się cieszyć 2 kredkami na teście albo wysoka utrzymująca się beta:yes:
Staram się od sierpnia-wiem że niektóre z was kobietki i dluuuuzej się starałyscie - ale myślałam że w 4 ciąże też szybko znajdę a tu Zonk.. . No cóż dzisiaj pomecze starego:laugh2:
Zaaklimatyzowalam się od początku na wątku więc miałoby było jakbym dalej uczestniczyła z Wami w tych pięknych chwilach (nawet jakbyście mnie wyzucily ja powroce:wink::biggrin2::biggrin2:) także kobietki Jestem Z Wami❤️

Oh super że przenieśli

@OnaZmijeczka paracetamol czasem trochę pomaga w funkcjonowaniu ale też nie chce przesadzać. O 14 kończę pracę 2h autobusem do domu i do łóżka. U nas leje to i głowa boli. Lekarz powiedział że nic mi dać nie może niby te co brałam są ok ale mogą zwiększyć częstotliwość rozeszczepu to wolę jednak się pomeczyc trochę niż narażać dziecko

Ennis pytalam kiedys ale nie odpisalas, z ktorej czesci uk jestes ze az 2 godziny autobusem jezdzisz. Wspolczuje!

Ennis pytalam kiedys ale nie odpisalas, z ktorej czesci uk jestes ze az 2 godziny autobusem jezdzisz. Wspolczuje!
Sorki musiało mi umknąć. Ja mieszkam w Irlandii Północnej w Enniskillen a do pracy jeżdżę do Sligo w Republice. Tam też kończę studia dokładniej doktorat. Pracuje na uczelni.

reklama
Do góry