reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

@oliwiam77 ja z córka jak byłam w ciąży tez chciałam syna i jak lekarz na prenatalnych powiedział ze raczej dziewczynka to miałam rozczarowanie mega. Później przetrawiłam i tak się w tej dziewczynce zakochałam ze w życiu bym jej na chłopca nie zamieniła [emoji7] teraz marze o drugiej dziewczynce [emoji6]
Mi sie marzy kiedys parka - i chlopiec i dziewczynka no ale bedzie co ma byc

reklama
@bloomka boli cały czas ale jestem przyzwyczajona bo to taki delikatny ból. Ale czasem jak złapie mocniej to trzyma kilka dni nawet tydzień. I wtedy tylko leżę i spie. Czasem w szpitalu czasem w domu

Bloomka ile corcia ma lat? Oczyscie ze musi isc do dzieci, nam ciezko i one potrafia plakac ale to dla ich dobra.

Ja bym cichciala corcie, ze wzgledow ekonomicznych no i operowania siurkiem sie boje [emoji6] Moj L chcialby za to dla odmiany syna. Ale najwazniejsze aby zdrowe bylo.

@renisus córka ma prawie 16 miesięcy wiec myśle ze to dobry czas dla niej. W domu się już nudziła a jak gdzieś była na sali zabaw to za dziećmi biegała z maślanymi oczami i zawsze był problem żeby ją od nich wyrwać. Ale zbyt rzadko ma takie okazje wiec teraz na pewno nadrobi zabawę z rówieśnikami [emoji846]

@Ennis92 ojej brzmi poważnie, to takie migrenowe bóle głowy? Na pewno można paracetamol ale jak to taki mocny ból to nie wiem czy pomoże. Jak byłam operowana a jeszcze a karmiłam to podawali mi opioidy bo z nimi można karmić, jak tak cię boli to może lalkarz by znalazł jakiś lek co w ciąży można, choć z tym może być baaardzi ciężko jeszcze karmienie to ok bardzo dużo leków można a w ciąży to gorzej
@bloomka moja też lubi dzieci i goni za nimi, ale do żłobka jakoś nie miałam serca jej oddać choć wiedziałam że ona by uwielbiała, na pewno byłyby chwilę załamania. No ale sytuacja sama się wyklarowała
@renisus dokładnie z tymi siurkami to może być kłopot:) czyli lepiej być przy bezpiecznej opcji dziewczynki:) hehe no ale wiadomo to nie koncert życzeń i będzie co będzie choć pogdybac zawsze można :D

Ja z tymi prenatalnymi to nie w kontekscie plci. Stresuja mnie te badania.

A Stefek dopiero w 18 tygodniu siuska pokazal.. wiec to jeszcze troche.

Jakos przekonalam sie do chlopakow. I teraz myślę, ze fajnie jest byc jedyna baba w domu. No i mamy wszystko dla chlopca... Lacznie z jednym pokojem dla dzieciakow.

reklama
Do góry