reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja już odebrałam swoje wyniki <0.01 więc Nie ciąża  :no: :no2: betę która robiłam tydzień temu co wyszła 19.1 to prawdopodobnie dlatego że mam małą nadzerke :realmad: No nic mam nadzieję że do końca roku będę w ciazy a jak nie to daje sobie spokój....
Ojej przykro mi kochana. Mam nadzieje ze następnym razem moze Ci sie uda.. My dalej staramy, a @ powinna byc na 24 listopada, wiec zobaczymy..

Linka1985 oh wow! To będziesz teraz dla mnie guru ;) takie doświadczenie

Madeleine86 nie uciekaj zostań z nami :) przykro że się nie udało ale jak dziewczyny piszą uda się nie poddawaj się.

Was też tak głowy bolą? Od 3 dni mi ból dokucza.

A z tą płcią to można szybciej testem Harmony albo podobnym. Tylko drogie trochę [emoji848][emoji848]

Medelianie a ile.sie juz starasz ze chcesz odpuszczac? Ja o pierwsze dziecko staralam sie 2 lata i jeszcze poronilam,.dopiero jak odpuscilam poszlo dobrze [emoji4] powodzenia

Ennis mnie glowa boli caly czas.

Linka niezla gromadka [emoji4]

reklama
@Medeleine86 tylko się nie poddawaj, jeśli to twoje marzenie to nie rezygnuj, ludzie latami się starają i się udaje tobie też się uda !
@linka1985 o kurczaki!! Ładna gromadka na osiedlu nikt im nie podskoczy:) cieszą się że będzie kolejne bobo?
A płeć na 100% to przy urodzeniu dopiero:) różne przypadki się zdarzają różne sprzęty lekarze mają i rozne doświadczenie. Mi w 12 tyg na prenatalnych nie powiedzieli bo sprzęt był kiepski a poszłam też drugi raz bo miałam 3D u takiego świetnego lekarza i też nie potwierdził, bo dziecko źle leżało i szturchał a ona nie chciała się odwrócić. Dopiero na drugich prenatalnych wiedzialam
@Janka86 chcesz chłopca bo twój okazał się taki fajny:)? Czy po prostu uważasz że chłopaki lepiej się dogadają
Ja właśnie z tego względu wolałabym dziewczynkę żeby lepiej się dogadały

Do góry