linka1985
Fanka BB :)
Karolcia jeździsz moto ? Jak miło ja też hahahhaCo do farbowania włosów to ja normalnie fatbuje raz w miesiącu w poprzednich ciążach też farbowalam a paznokcie maluję zwykłym lakierem nie robię żadnej hybrydy ani żelu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karolcia jeździsz moto ? Jak miło ja też hahahhaCo do farbowania włosów to ja normalnie fatbuje raz w miesiącu w poprzednich ciążach też farbowalam a paznokcie maluję zwykłym lakierem nie robię żadnej hybrydy ani żelu
Tak 5 synów
To co 6 lobuz? Czy lobuzica?Tak 5 synów
5 synów o kurczaki niezla obstawaTak 5 synów
nawet tak nie mysl!!! jak cgcesz dac sobie spokoj?! chcesz zrezygnowac bo sie raz czy dwa nie udalo?! glowa do gory! przykro mi ze wynik nie jest taki jakbys tego chciala ale musisz wierzyc w to ze sie uda! nie pozwalam ci myslec inaczej!Ja już odebrałam swoje wyniki <0.01 więc Nie ciąża  betę która robiłam tydzień temu co wyszła 19.1 to prawdopodobnie dlatego że mam małą nadzerke No nic mam nadzieję że do końca roku będę w ciazy a jak nie to daje sobie spokój....
Chciała bym wiedzieć już ale tak się nie daTo co 6 lobuz? Czy lobuzica?
nawet tak nie mysl!!! jak cgcesz dac sobie spokoj?! chcesz zrezygnowac bo sie raz czy dwa nie udalo?! glowa do gory! przykro mi ze wynik nie jest taki jakbys tego chciala ale musisz wierzyc w to ze sie uda! nie pozwalam ci myslec inaczej!
Ja wczoraj o tym myslalam.. ze chciapabym, zeby bylo juz po pierwszych prenatalnych..Chciała bym wiedzieć już ale tak się nie da