ladyk24na7
Fanka BB :)
Dziękuję za słowa otuchy[emoji173]️
Yyyy dzisiaj jest Ten Dzień więc jakby się udało to pewnie samym końcem lipca bym miała termin no ale zobaczymy
Trzymam mocno kciuki za dalsze starania! <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za słowa otuchy[emoji173]️
Yyyy dzisiaj jest Ten Dzień więc jakby się udało to pewnie samym końcem lipca bym miała termin no ale zobaczymy
Kciuki, kochana!Ja już odebrałam swoje wyniki <0.01 więc Nie ciąża  betę która robiłam tydzień temu co wyszła 19.1 to prawdopodobnie dlatego że mam małą nadzerke No nic mam nadzieję że do końca roku będę w ciazy a jak nie to daje sobie spokój....
Oficjalne potwierdzenie [emoji4]
Ojej przykro mi kochana. Mam nadzieje ze następnym razem moze Ci sie uda.. My dalej staramy, a @ powinna byc na 24 listopada, wiec zobaczymy..Ja już odebrałam swoje wyniki <0.01 więc Nie ciąża  betę która robiłam tydzień temu co wyszła 19.1 to prawdopodobnie dlatego że mam małą nadzerke No nic mam nadzieję że do końca roku będę w ciazy a jak nie to daje sobie spokój....
no to nas nie opuszczaj trzymamy kciukiDziękuję za słowa otuchy