reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja też już po. Na szczęście jest wszystko dobrze. Mamy serduszko [emoji3590] Dzidzia ma 0.81 cm. Następna wizyta za 2 tygodnie. Przyplątała mi się infekcja. Dostałam nystatyne. Do tego duphaston. Jestem szczęśliwa. Dostałam też zgodę na wyrwanie zęba i podanie antybiotyku więc jutro rano idę do dentysty. Mam nadzieję że mnie przyjmie i zrobi co należy.
Super, że wszystko dobrze no i że jest serduszko ❤
Kto tak jak ja ma wizytę w środę?

reklama
Ja też już po. Na szczęście jest wszystko dobrze. Mamy serduszko [emoji3590] Dzidzia ma 0.81 cm. Następna wizyta za 2 tygodnie. Przyplątała mi się infekcja. Dostałam nystatyne. Do tego duphaston. Jestem szczęśliwa. Dostałam też zgodę na wyrwanie zęba i podanie antybiotyku więc jutro rano idę do dentysty. Mam nadzieję że mnie przyjmie i zrobi co należy.
Super że wszystko ok oby tak dalej
Ja dzisiaj fatalnie się czuje cały dzień mnie mdli i jeszcze taki okropny ból głowy

Dziękuję Dziewczyny za wsparcie. Proszę jeszcze o kciuki jutro rano bo nie chce się już dłużej męczyć z tym bólem. Nakładam sobie czosnek na tego zęba i na trochę mam ulgę ale za to jaki odruch wymiotny.. Masakra.

Super wieści[emoji173] Gratuluję[emoji173][emoji173][emoji173] Już się martwiłam, że nic nie piszesz... Trzymam kciuki aby jutro u dentysty też wszystko poszło po Twojej myśli[emoji109]

I ja też już po :) Serduszko pięknie bije, maleństwo ma 15mm. Dostałam cały stos badań jak również skierowanie na badania genetyczne które ponoć muszą być wykonane w ściśle określonym terminie tj.w 12 tyg. Obecnie mamy 8 t. Dziękuję że trzymałyście kciuki :biggrin2:
Misty29 cieszę się że u Ciebie też wszystko dobrze :biggrin2::biggrin2:

I ja też już po :) Serduszko pięknie bije, maleństwo ma 15mm. Dostałam cały stos badań jak również skierowanie na badania genetyczne które ponoć muszą być wykonane w ściśle określonym terminie tj.w 12 tyg. Obecnie mamy 8 t. Dziękuję że trzymałyście kciuki :biggrin2:
Super [emoji173] Gratulacje[emoji173]

reklama

Gratki :) w tym ciasnym terminie musi być wykonane pierwsze duże usg (tzw genetyczne) bo tylko w tym okienku pomiary przezierności karkowej dają szansę ocenić ryzyko min zespołu Downa.

Do góry