reklama
Ennis92
Fanka BB :)
Też mam wizyte tego dnia. Usg 12tygodnia i wizytę u diabetologa i konsultacjeJa mam wizytę dopiero 13.12. To czekanie mnie dobija. Mam już przez to koszmary. Wczoraj śniło mi się że zamiast bliźniaków na usg było 4 serca. Po czym lekarz mówi że jednak jest tylko jedno dziecko bo trójka zmarła.
Tak jak dziewczyny piszą. U mnie serce było w 7t3dHej dziewczyny. Ja po wizycie jest ciałko żółte i pęcherzyk ciążowy ale zarodka nie ma. Dziś mam 6t2d więc lekarz powiedział że wszystko na granicy widoczności kolejna wizyta w pon za tydzień. Teraz jeszcze czekam na zrobienie bety dziś i kolejna we czwartek rano. I bd wiedzieć co i jak wtedy
Trzymam kciuki żeby przestało.No i zaczęłam lekko plamić dziś. Ehhh.. miałam nadzieję, że chociaż w tej ciąży mnie takie atrakcje ominą.. póki co dość słabo i na brązowo, zobaczymy jak rozwinie się sytuacja. Wizyta dopiero 12.12.
Miałam dziś wizytę u GP w ROI, takie typowe ważenie itp. Ciśnienie w normie, wszystkie wyniki wnormie. Powiedziała mi że wizytę w szpitalu to dopiero 20 tydzień jak nie później. To ja chyba wolę te cotygodniowe wizyty 80km od domu w UK [emoji23][emoji23]
A jak się pochwalilam że mdłości mnie opuściły tak teraz siedzę w autobusie do domu i staram się nie rzucić pawiem[emoji2961][emoji2961][emoji2961]
U
użytkownik 902
Gość
Mam przerwę w pracy na barszczyk to nadrabiam.
Wszystkozajęte weź sobie jakiegoś dupka lub luteinę, trzymam kciuki,żeby się uspokoiło i zwolnij tempo Wariacie!
U mnie plamienie się skończyło, dziś prawie zarzygalam samochód więc chyba jest ok spakowałam prezenty mikołajowe,bo mąż jutro wyjeżdżam i wraca w nocy w środę,więc nie będę już miała czasu tego ogarnąć. Jeszcze w srode mam zebranie w szkole,jak zwykle w porę..[emoji849]
Wszystkozajęte weź sobie jakiegoś dupka lub luteinę, trzymam kciuki,żeby się uspokoiło i zwolnij tempo Wariacie!
U mnie plamienie się skończyło, dziś prawie zarzygalam samochód więc chyba jest ok spakowałam prezenty mikołajowe,bo mąż jutro wyjeżdżam i wraca w nocy w środę,więc nie będę już miała czasu tego ogarnąć. Jeszcze w srode mam zebranie w szkole,jak zwykle w porę..[emoji849]
wszystkozajete
Moderatorka
Mam przerwę w pracy na barszczyk to nadrabiam.
A daj spokój, nic nie robię. A nie mam dupka niestety, muszę napisać do dr. Chociaż poczekam do jutra bo póki co naprawdę skąpo tego koloru i bez krwi.
Ja za godzinę mam wizyte. Bardzo się boję co usłyszę.
Na pewno usłyszysz, że wszystko ok - trzymam kciuki
Trzymam kciukiJa za godzinę mam wizyte. Bardzo się boję co usłyszę.
Martkaaa5
Trzymam kciukiJa za godzinę mam wizyte. Bardzo się boję co usłyszę.
AjahiS
Będzie dobrze. Trzymam kciuki :-)Ja za godzinę mam wizyte. Bardzo się boję co usłyszę.
reklama
Natalia 458
Trzymam kciuki i oczywiście daj znać poWłaśnie wychodzę na wizytę, stres ogromny - trzymajcie kciuki