reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja mam wizytę dopiero 13.12. To czekanie mnie dobija. Mam już przez to koszmary. Wczoraj śniło mi się że zamiast bliźniaków na usg było 4 serca. Po czym lekarz mówi że jednak jest tylko jedno dziecko bo trójka zmarła.
Też mam wizyte tego dnia. Usg 12tygodnia i wizytę u diabetologa i konsultacje
Hej dziewczyny. Ja po wizycie jest ciałko żółte i pęcherzyk ciążowy ale zarodka nie ma. Dziś mam 6t2d więc lekarz powiedział że wszystko na granicy widoczności kolejna wizyta w pon za tydzień. Teraz jeszcze czekam na zrobienie bety dziś i kolejna we czwartek rano. I bd wiedzieć co i jak wtedy
Tak jak dziewczyny piszą. U mnie serce było w 7t3d
No i zaczęłam lekko plamić dziś. Ehhh.. miałam nadzieję, że chociaż w tej ciąży mnie takie atrakcje ominą.. póki co dość słabo i na brązowo, zobaczymy jak rozwinie się sytuacja. Wizyta dopiero 12.12.
Trzymam kciuki żeby przestało.

Miałam dziś wizytę u GP w ROI, takie typowe ważenie itp. Ciśnienie w normie, wszystkie wyniki wnormie. Powiedziała mi że wizytę w szpitalu to dopiero 20 tydzień jak nie później. To ja chyba wolę te cotygodniowe wizyty 80km od domu w UK [emoji23][emoji23]

A jak się pochwalilam że mdłości mnie opuściły tak teraz siedzę w autobusie do domu i staram się nie rzucić pawiem[emoji2961][emoji2961][emoji2961]

Mam przerwę w pracy na barszczyk to nadrabiam.
Wszystkozajęte weź sobie jakiegoś dupka lub luteinę, trzymam kciuki,żeby się uspokoiło i zwolnij tempo Wariacie!
U mnie plamienie się skończyło, dziś prawie zarzygalam samochód więc chyba jest ok:p spakowałam prezenty mikołajowe,bo mąż jutro wyjeżdżam i wraca w nocy w środę,więc nie będę już miała czasu tego ogarnąć. Jeszcze w srode mam zebranie w szkole,jak zwykle w porę..[emoji849]

Mam przerwę w pracy na barszczyk to nadrabiam.
Wszystkozajęte weź sobie jakiegoś dupka lub luteinę, trzymam kciuki,żeby się uspokoiło i zwolnij tempo Wariacie!
U mnie plamienie się skończyło, dziś prawie zarzygalam samochód więc chyba jest ok:p spakowałam prezenty mikołajowe,bo mąż jutro wyjeżdżam i wraca w nocy w środę,więc nie będę już miała czasu tego ogarnąć. Jeszcze w srode mam zebranie w szkole,jak zwykle w porę..[emoji849]

A daj spokój, nic nie robię. A nie mam dupka niestety, muszę napisać do dr. Chociaż poczekam do jutra bo póki co naprawdę skąpo tego koloru i bez krwi.

Ja za godzinę mam wizyte. Bardzo się boję co usłyszę.

Na pewno usłyszysz, że wszystko ok - trzymam kciuki :)

reklama
Do góry