reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Gratulacje wielkie bijacych serduszek z dzisiejszych wizyt ❤

Też byłam dziś na wizycie. Dzidzia rośnie, serduszko pięknie bije. Tylko ten krwiak. Znacznie urósł, rozlał się na taki podłużny. Coraz bardziej oddziela pęcherzyk płodowy od kosmówki. Lekarz dał do zrozumienia, że ciąża jest zagrożona. Ech, liczyłam na to, że się zmniejszył. Pozostaje mi nadal się oszczędzać.

Dziękuję! Niestety rozkłada mnie totalnie. Już mam katar, ból zatok i ból gardła. Byłam rano u dentysty. Wróciłam z niczym.

Dużo zdrówka i powodzenia z tym zębem!

@OnaZmijeczka Kochana, dobrze, że u Ciebie wydarzyło się już to na co najgorsze i mam nadzieję, że z czasem przyjdzie pocieszenie i ukojenie. Tego serdecznie Ci życzę ❤

reklama
Dziewczyny co myślicie o locie samolotem w I trymestrze?
W święta planuje jeden przelot krajowy i zastanawiam się czy to jakieś ryzyko?

Gratki :) w tym ciasnym terminie musi być wykonane pierwsze duże usg (tzw genetyczne) bo tylko w tym okienku pomiary przezierności karkowej dają szansę ocenić ryzyko min zespołu Downa.
O właśnie masz rację coś takiego mówiła moja gin. Ja zielona w temacie , nie miałam takich badań w poprzedniej ciąży.

Cześć. Ale dzisiaj dzień dobrych serduszkowych wieści.
Gratuluję wszystkim, które dzisiaj wizytowały i trzymam kciuki za kolejne dobre informacje :) u mnie cały dzień zabiegany a wieczorem mdłości... Bleee... Ale to może lepiej wieczorem niż rano kiedy jest tak dużo do zrobienia... Życzę spokojnej nocy :*

Ja wrocilam dzisiaj do pracy, w sumie czuje sie w miare poza tym ze jestem zmeczona. Teraz mysle ze moglam posiedziec jeszcze tydzien w domu.

Kuźwa 4 rano a ja oczy jak 5zl.... Chłop mi chrapię obok.... Koty się rozwaliły na łóżku.... Chyba pójdę tv oglądać [emoji23][emoji23]

reklama
Luckychoice jakie zalecenia? Masz się oszczędzać?
Ja też już na nogach, trzeba się do przedszkola zbierać. Mąż już wyjechał, także trzymajcie kciuki,żebym nie powybijała tego rozbrykanego towarzystwa:p za oknem znowu okropnie, najchętniej nosa bym nie wychylała. Nie wiem jak to się stało,ale wczoraj klientki w kilka godzin zapchały mi kalendarz na cały m-cy[emoji33] może to lepiej, odbebnie szybko, co mam uszyć i będzie wolne na święta[emoji319]

Do góry