reklama
Aguu
Fanka BB :)
Moja trójca dokładnie to samoMoja córka urodziła się z czarnymi włosami. Dziś jest blondynką
@Misty29 wyrywać nie wyrywałam, ale leczyłam kanałowo owszem teraz nawet zdjęcia punktowe można bo mają tak nikłe dawki.
Gratuluję wizyt dziewczyny
Ja w środę...
Zwolnił się termin i jutro moja kolej. Jest stres.... czy wszystko ok z moimi kluseczkamiJa też Wam bardzo gratuluję dobrych wiadomosci. Czekamy na kolejne. Ktoś jutro wizytuje?
Misty29
Trzymam kciuki za wizytę. Na pewno też wrócisz z uśmiechem na twarzy!Moja trójca dokładnie to samo
@Misty29 wyrywać nie wyrywałam, ale leczyłam kanałowo owszem teraz nawet zdjęcia punktowe można bo mają tak nikłe dawki.
Gratuluję wizyt dziewczyny
Ja w środę...
Goździki pomogły. Przynajmniej na wieczór będę miała spokój. Mam nadzieję że uda się jutro wszystko załatwić. Dziś pewnie padnę szybko bo bardzo męczący dzień miałam. W domu szpital zaczyna się robić. Mąż chory. Ja też. Jak jeszcze córkę zarazimy to będzie Sajgon. Jej gorączka przeszła w sobotę. Chyba to jednak od zębów było a nie rotawirus. Chociaż tyle dobrego w tym wszystkim.
_ligotka_
Początkująca w BB
Dzięki i też gratuluję pozostałych wizyt Postaram się nie doszukiwać dziury w całym, jest serduszko, jest super wzrost i tego się trzymam więc nie ma co analizować
@Małgo27 ja mam podobny problem, jestem umówiona 21 grudnia do bardzo dobrego gina z super sprzętem i to będzie 10+4 i bardzo chcialabym powiedzieć rodzince, A w szczególności mojej córce ale się boję trochę...
@Małgo27 ja mam podobny problem, jestem umówiona 21 grudnia do bardzo dobrego gina z super sprzętem i to będzie 10+4 i bardzo chcialabym powiedzieć rodzince, A w szczególności mojej córce ale się boję trochę...
slodkatrojeczka
Ja mówię. U mnie bedzie 13 tygodni a wizytę mam 31 grudnia.Ja się zastanawiam czy powiedzieć rodzicom na święta. To będzie wg OM 12 tydzień a wizytę mam tuż po świętach 28.12 i jak tam coś wyjdzie nie tak ..
U
użytkownik 902
Gość
Ja wizytuje 18.12 dopiero.
Specjalnie przed świętami, chciałam mieć wolna głowę na święta.
Misty cieszę się, że pomogło.
Ja walczę z mdłościami, dzieciaki dziś strasznie dokuczają, mam ochotę je gdzieś zamknąć..[emoji849] jutro mąż wyjeżdża w delegację, zwariuje z nimi jak będą się tak zachowywać, nie dość,że sama się źle czuje,to jeszcze oni dają do pieca..[emoji51][emoji51][emoji51] poza tym bardzo dużo dziś zrobiłam, chyba przesadziłam trochę, padam na twarz
Specjalnie przed świętami, chciałam mieć wolna głowę na święta.
Misty cieszę się, że pomogło.
Ja walczę z mdłościami, dzieciaki dziś strasznie dokuczają, mam ochotę je gdzieś zamknąć..[emoji849] jutro mąż wyjeżdża w delegację, zwariuje z nimi jak będą się tak zachowywać, nie dość,że sama się źle czuje,to jeszcze oni dają do pieca..[emoji51][emoji51][emoji51] poza tym bardzo dużo dziś zrobiłam, chyba przesadziłam trochę, padam na twarz
reklama
AjahiS
dziewczyny gratuluje pieknie bijących serduszek bardzo sie ciesze, że kolejne z Nas już mają tą pierwszą stresująca wizytę za sobą
Ja mam mdlości - w porownaniu do wcześniejszych ciąż to delikatne ale tak intensywnie czuje wszystkie zapachy że podejrzewam, że to zaledwie początek - z jednej strony sie cieszę a z drugiej wiem, że może być ciężko
ide sie polożyć bo ledwo żyję - po pracy byłam odebrac nowe okulary
Ja mam mdlości - w porownaniu do wcześniejszych ciąż to delikatne ale tak intensywnie czuje wszystkie zapachy że podejrzewam, że to zaledwie początek - z jednej strony sie cieszę a z drugiej wiem, że może być ciężko
ide sie polożyć bo ledwo żyję - po pracy byłam odebrac nowe okulary