reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Moja trójca dokładnie to samo :)

@Misty29 wyrywać nie wyrywałam, ale leczyłam kanałowo owszem ;) teraz nawet zdjęcia punktowe można bo mają tak nikłe dawki.

Gratuluję wizyt dziewczyny ;) :)

Ja w środę...
Trzymam kciuki za wizytę. Na pewno też wrócisz z uśmiechem na twarzy!

Goździki pomogły. Przynajmniej na wieczór będę miała spokój. Mam nadzieję że uda się jutro wszystko załatwić. Dziś pewnie padnę szybko bo bardzo męczący dzień miałam. W domu szpital zaczyna się robić. Mąż chory. Ja też. Jak jeszcze córkę zarazimy to będzie Sajgon. Jej gorączka przeszła w sobotę. Chyba to jednak od zębów było a nie rotawirus. Chociaż tyle dobrego w tym wszystkim.

Ja się zastanawiam czy powiedzieć rodzicom na święta. To będzie wg OM 12 tydzień a wizytę mam tuż po świętach 28.12 i jak tam coś wyjdzie nie tak ..

Dzięki i też gratuluję pozostałych wizyt :) Postaram się nie doszukiwać dziury w całym, jest serduszko, jest super wzrost i tego się trzymam więc nie ma co analizować ;)

@Małgo27 ja mam podobny problem, jestem umówiona 21 grudnia do bardzo dobrego gina z super sprzętem i to będzie 10+4 i bardzo chcialabym powiedzieć rodzince, A w szczególności mojej córce ale się boję trochę...

Ja mam wizytę 17 grudnia a w Wigilię będę miała 9+6. Jak dla mnie chyba za wcześnie na mówienie bliskim. Chociaż będzie kusilo by powiedzieć. Może sami się nie zorientują :)

Ja wizytuje 18.12 dopiero.
Specjalnie przed świętami, chciałam mieć wolna głowę na święta.
Misty cieszę się, że pomogło.
Ja walczę z mdłościami, dzieciaki dziś strasznie dokuczają, mam ochotę je gdzieś zamknąć..[emoji849] jutro mąż wyjeżdża w delegację, zwariuje z nimi jak będą się tak zachowywać, nie dość,że sama się źle czuje,to jeszcze oni dają do pieca..[emoji51][emoji51][emoji51] poza tym bardzo dużo dziś zrobiłam, chyba przesadziłam trochę, padam na twarz

reklama
dziewczyny gratuluje pieknie bijących serduszek :) bardzo sie ciesze, że kolejne z Nas już mają tą pierwszą stresująca wizytę za sobą :)

Ja mam mdlości - w porownaniu do wcześniejszych ciąż to delikatne ale tak intensywnie czuje wszystkie zapachy że podejrzewam, że to zaledwie początek :) - z jednej strony sie cieszę a z drugiej wiem, że może być ciężko :)

ide sie polożyć bo ledwo żyję - po pracy byłam odebrac nowe okulary :)

Do góry