Never_Give_Up
Fanka BB :)
Melduję że u mnie już po wszystkim, wyleciało wszystko
Teraz już mogę w spokoju odejść
Powodzenia wam życzę z całego serca:*
Bardzo przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduję że u mnie już po wszystkim, wyleciało wszystko
Teraz już mogę w spokoju odejść
Powodzenia wam życzę z całego serca:*
Mi pomaga siemię lniane łyżeczkę zalewam wrzątkiem i pije na nocDziewczyny czy macie jakieś domowe sposoby na zaparcia? Spróbowałam już śliwki jeść ale nic nie pomaga
Zjedz frytki i popij wodąDziewczyny czy macie jakieś domowe sposoby na zaparcia? Spróbowałam już śliwki jeść ale nic nie pomaga
Wiecie co... Podczas dzisiejszej drzemki, przyśniła mi się nasza kruszynka.
Wyglądała na 3-6 miesięcy. Miała gęste, ciemne włoski. Błysk i radość w oczach. Chociaż koloru oczu nie pamiętam. W ogóle bardzo śliczna mała, pucułowata, inteligenta dziewczynka. Siedziała w żółtym wózku. Mówię do naszych dziewczynek. Może nazwiemy ją Gaja?
Te ciemne włoski mnie zaskoczyły. Na razie dzieciaki mają jasne.
Miałam tak w pierwszej ciąży, nie znałam jeszcze płci. Przyśnił mi się 1,5 roczny blond chlopczyk z niebieskim oczami. Szedł w moją stronę uśmiechnięty. No i faktycznie tak właśnie wyglądał nasz syn...
Przy dziewczynkach znowu nie wiedząc o ciąży mnogiej, ciągle rozbijałam jajka z dwoma żółtkami. No i te dwa lecące bociany.![]()
Ciepła woda z sokiem z połowy cytryny na czczo.Dziewczyny czy macie jakieś domowe sposoby na zaparcia? Spróbowałam już śliwki jeść ale nic nie pomaga
Moja córka urodziła się z czarnymi włosami. Dziś jest blondynką![]()
na ostatnich wakacjach w polsce, widzialam tyle bocianow jak nigdy w zyciu. Cale stada na lakach, az sie dziwilam do mamy ze ich tyle. Usg dopiero mam 18 grudnia, ciekawie czy cale stadko czy jedno w brzuchu[emoji6]No i te dwa lecące bociany.![]()
Dziewczyny czy macie jakieś domowe sposoby na zaparcia? Spróbowałam już śliwki jeść ale nic nie pomaga
U mnie ten sam problem... Aż noc nieprzespana. Na kolacje zjadłam jogurt z siemieniem i suszoną śliwką. PomogłoDziewczyny czy macie jakieś domowe sposoby na zaparcia? Spróbowałam już śliwki jeść ale nic nie pomaga