reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Aguu no niestety nie wszyscy mogą zabezpieczać się inaczej i nie wszyscy chcą miec ośmioro dzieci.. niby to jedna z najbezpieczniejszych metod, ale jak widać, też ma ten odsetek trafionych strzałów

Dziewczyny czy macie jakieś domowe sposoby na zaparcia? Spróbowałam już śliwki jeść ale nic nie pomaga

Wiecie co... Podczas dzisiejszej drzemki, przyśniła mi się nasza kruszynka.
Wyglądała na 3-6 miesięcy. Miała gęste, ciemne włoski. Błysk i radość w oczach.

Te ciemne włoski mnie zaskoczyły. Na razie dzieciaki mają jasne. :laugh2:

Ostatnia edycja:
Wiecie co... Podczas dzisiejszej drzemki, przyśniła mi się nasza kruszynka.
Wyglądała na 3-6 miesięcy. Miała gęste, ciemne włoski. Błysk i radość w oczach. Chociaż koloru oczu nie pamiętam. W ogóle bardzo śliczna mała, pucułowata, inteligenta dziewczynka. Siedziała w żółtym wózku. Mówię do naszych dziewczynek. Może nazwiemy ją Gaja? :sorry:

Te ciemne włoski mnie zaskoczyły. Na razie dzieciaki mają jasne. :laugh2:

Miałam tak w pierwszej ciąży, nie znałam jeszcze płci. Przyśnił mi się 1,5 roczny blond chlopczyk z niebieskim oczami. Szedł w moją stronę uśmiechnięty. No i faktycznie tak właśnie wyglądał nasz syn... ;-) ;)

Przy dziewczynkach znowu nie wiedząc o ciąży mnogiej, ciągle rozbijałam jajka z dwoma żółtkami. No i te dwa lecące bociany. :blink:

Moja córka urodziła się z czarnymi włosami. Dziś jest blondynką :)

Moja córka urodziła się z czarnymi włosami. Dziś jest blondynką :)

U nas bylo tak samo, teraz jest ciemna bladynka z brazowymi oczkami.

No i te dwa lecące bociany. :blink:
na ostatnich wakacjach w polsce, widzialam tyle bocianow jak nigdy w zyciu. Cale stada na lakach, az sie dziwilam do mamy ze ich tyle. Usg dopiero mam 18 grudnia, ciekawie czy cale stadko czy jedno w brzuchu[emoji6]

Dziewczyny czy macie jakieś domowe sposoby na zaparcia? Spróbowałam już śliwki jeść ale nic nie pomaga

Woda z miodem i cytryna z ranca, jeszcze przed posilkiem. Kawa inka, soki pomaranczowe, cytrusy ogolnie. Ogranicz chleb, no i doraznie czopki. Pilnuj zaparc bo poten dojda hemoroidy i wtedy to juz koszmar. Wspolczuje, pamietam to z pierwszej ciazy. Teraz jakos latwiej mi idzie.

reklama
Do góry