reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Jest po jednym poronieniu (ciąża biochemiczna) z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej mam obawy że znowu pójdzie coś nie tak. Byłam u lekarza 5t3d był tylko pęcherzyk 9.5mm niby hcg wysokie bo wynik z wczoraj 64000, ale może być różnie....

reklama
Jest po jednym poronieniu (ciąża biochemiczna) z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej mam obawy że znowu pójdzie coś nie tak. Byłam u lekarza 5t3d był tylko pęcherzyk 9.5mm niby hcg wysokie bo wynik z wczoraj 64000, ale może być różnie....
Rozumiem cię doskonale też jestem po biochemicznej w październiku na ostatniej wizycie też był tylko pęcherzyk teraz idę w środę zobaczymy ale trzeba wierzyć że będzie dobrze

Dziewczyny ale ciężko Was nadrobić [emoji173] Coraz więcej się tu dzieje, ciekawe ile nas tu łącznie jest, bo w tabelce chyba nie wszystkie jesteśmy wpisane.
U nas radość będzie na pewno wielka ze strony teściowej, to będzie jej pierwszy wnuk i tylko od nas może dostać taki prezent [emoji173] Już sobie wyobrażam jak szuka wózka i jak zakłada jakąś książeczkę lub konto oszczędnościowe [emoji2][emoji1] Moja mama też się ucieszy, ma dwójkę wnuków, ale to już nastolatki [emoji2] Ojciec mój i ojciec mojego m to inna historia... więc pewnie kiedyś przypadkiem się dowiedzą[emoji53]
Co do zamkniętego forum, to też myślę że trzeba jeszcze poczekać.
Gratulacje dla wszystkich po wizytach, rośnijcie zdrowo :-)[emoji173]
U mnie do pierwszej wizyty jeszcze tydzień, chciałabym już być po.

Rozumiem, że jak ktoś już raz przeżył stratę to ciężko myśle optymistycznie, ale staraj się nie zadręczać. Co ma być to będzie i dotyczy to każdej z nas. Mam nadzieje, że limit złych wieści na naszym wątku już się wyczerpał i wszystko będzie dobrze, czego sobie i nam wszystkim zycze[emoji8]

U mnie na pazdzierniku byly 2 mamy co sie znaly z innego watku. Potem juz jak zachodzily kolejne w ciaze to jedna po drugiej miesacami. Jestem jedna z ostatnich co zostaly i do tej pory maja jedno dziecko.

Misty u Ciebie tez Julia jest? [emoji4]
Tak. Mam Julcie :)
O której masz wizytę? To razem się stresujemy ale musimy wrócić z dobrymi wieściami [emoji3590]

W temacie nagietka to broszura informacyjna z Luxmedu poleca stosowanie do połowy ciąży :)
IMG_20181130_180619_HDR.jpeg

Załączniki

• IMG_20181130_180619_HDR.jpeg
    IMG_20181130_180619_HDR.jpeg
    101,7 KB · Wyświetleń: 498
Do pracy noszę materiałowe spodnie, typu cygaretki, więc wygodne dżinsy czy dresy odpadają. Na szczęście na Zalando jest spory wybór.
Ja też właśnie na zalando ostatnio znalazłam fajne
Coś takiego
Screenshot_20181130-183117.jpeg
Screenshot_20181130-183111.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181130-183117.jpeg
    Screenshot_20181130-183117.jpeg
    76,5 KB · Wyświetleń: 467
  • Screenshot_20181130-183111.jpeg
    Screenshot_20181130-183111.jpeg
    26 KB · Wyświetleń: 466
reklama
Ja mam tradycyjne z takim pasem materiału na brzuch. Były bardzo wygodne i wystarczyły na cała ciąże. Jedyny minus to w lecie przebijały spod jasnych bluzek czy koszulek.

Do góry