O dobroczynnym działaniu nagietka nie słyszałam. Z tego co się orientuje to nie ma go na liście ziół zakazanych w ciąży. Na każdym opakowaniu ziół jest napisane, że są niewskazane w ciąży, bo nie ma odpowiednich badań. W internecie można znaleźć, które zioła są bezwględnie przeciwwskazane w ciąży. Ja osobiście polecam picie pokrzywy, od drugiego/trzeciego trymestru. Ma trochę działania moczopędnego i działa przeciwzapalnie w układzie moczowym.
reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Dziewczyny, aż mi przypomniałyście jak to było być lipcówką tylko 2011 niestety od tego czasu zapomniałam hasła i zmieniłam maila, więc już go nie odzyskam, ale wydaje się, jakby to było dopiero co, a mała już do szkoły zaczęła chodzić w tym roku
mi zostało jeszcze 45 minut pracy, marzę o weekendzie
Też byłam lipcówką 2011 ale ja to nie pamiętam nawet loginu
U
użytkownik 902
Gość
To Ci moge polecić h&m, mają super jeansy ciążoweDziewczyny zaczynacie już myśleć o ubraniach ciążowych typu spodnie? Niby nie przytyłam ale ze względu na mdłości mam wrażenie że spodnie mnie cisnal i jest mi jeszcze bardziej niedobrze
natka_z
Do pracy noszę materiałowe spodnie, typu cygaretki, więc wygodne dżinsy czy dresy odpadają. Na szczęście na Zalando jest spory wybór.Dziewczyny zaczynacie już myśleć o ubraniach ciążowych typu spodnie? Niby nie przytyłam ale ze względu na mdłości mam wrażenie że spodnie mnie cisnal i jest mi jeszcze bardziej niedobrze
Dorka88
Dzięki czekam do 6 grudnia jak tylko zobaczę serduszko lecę na zakupy chociaż mam jakieś dziwne przeczucia że mogę go nie zobaczyć....To Ci moge polecić h&m, mają super jeansy ciążowe
natka_z
Dlaczego tak myślisz?Dzięki czekam do 6 grudnia jak tylko zobaczę serduszko lecę na zakupy chociaż mam jakieś dziwne przeczucia że mogę go nie zobaczyć....
Dziewczyny zaczynacie już myśleć o ubraniach ciążowych typu spodnie? Niby nie przytyłam ale ze względu na mdłości mam wrażenie że spodnie mnie cisnal i jest mi jeszcze bardziej niedobrze
Ja mam jedna parę z poprzedniej ciąży i planuje zakup przynajmniej jeszcze jednej. Ja osobiście sobie bardzo chwaliłam spodnie ciążowe. A teraz przy małym dziecku w domu wszystko jakby szybciej się brudzi
Jak się zrobi cieplej to dojdą sukienki i będzie super. Ja się cieszę, że końcówka ciąży to lato, łatwiej się ubrać.
reklama
Janka86
Ja juz od tygodnia chodze. Bardzo mi niewygodnie w normalnych spodniach... Cisna mnie w podbrzusze [emoji58]Dziewczyny zaczynacie już myśleć o ubraniach ciążowych typu spodnie? Niby nie przytyłam ale ze względu na mdłości mam wrażenie że spodnie mnie cisnal i jest mi jeszcze bardziej niedobrze