reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

O dobroczynnym działaniu nagietka nie słyszałam. Z tego co się orientuje to nie ma go na liście ziół zakazanych w ciąży. Na każdym opakowaniu ziół jest napisane, że są niewskazane w ciąży, bo nie ma odpowiednich badań. W internecie można znaleźć, które zioła są bezwględnie przeciwwskazane w ciąży. Ja osobiście polecam picie pokrzywy, od drugiego/trzeciego trymestru. Ma trochę działania moczopędnego i działa przeciwzapalnie w układzie moczowym.

reklama
Dziewczyny, aż mi przypomniałyście jak to było być lipcówką tylko 2011 :) niestety od tego czasu zapomniałam hasła i zmieniłam maila, więc już go nie odzyskam, ale wydaje się, jakby to było dopiero co, a mała już do szkoły zaczęła chodzić w tym roku :)

mi zostało jeszcze 45 minut pracy, marzę o weekendzie ;)

Też byłam lipcówką 2011 ;) ale ja to nie pamiętam nawet loginu :)

Dziewczyny zaczynacie już myśleć o ubraniach ciążowych typu spodnie? Niby nie przytyłam ale ze względu na mdłości mam wrażenie że spodnie mnie cisnal i jest mi jeszcze bardziej niedobrze

Dziewczyny zaczynacie już myśleć o ubraniach ciążowych typu spodnie? Niby nie przytyłam ale ze względu na mdłości mam wrażenie że spodnie mnie cisnal i jest mi jeszcze bardziej niedobrze
Do pracy noszę materiałowe spodnie, typu cygaretki, więc wygodne dżinsy czy dresy odpadają. Na szczęście na Zalando jest spory wybór.

Ja mam jedna parę z poprzedniej ciąży i planuje zakup przynajmniej jeszcze jednej. Ja osobiście sobie bardzo chwaliłam spodnie ciążowe. A teraz przy małym dziecku w domu wszystko jakby szybciej się brudzi;)
Jak się zrobi cieplej to dojdą sukienki i będzie super. Ja się cieszę, że końcówka ciąży to lato, łatwiej się ubrać.

reklama
Ja juz od tygodnia chodze. Bardzo mi niewygodnie w normalnych spodniach... Cisna mnie w podbrzusze [emoji58]

Do góry