reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

O dobroczynnym działaniu nagietka nie słyszałam. Z tego co się orientuje to nie ma go na liście ziół zakazanych w ciąży. Na każdym opakowaniu ziół jest napisane, że są niewskazane w ciąży, bo nie ma odpowiednich badań. W internecie można znaleźć, które zioła są bezwględnie przeciwwskazane w ciąży. Ja osobiście polecam picie pokrzywy, od drugiego/trzeciego trymestru. Ma trochę działania moczopędnego i działa przeciwzapalnie w układzie moczowym.

reklama
Dziewczyny, aż mi przypomniałyście jak to było być lipcówką tylko 2011 :) niestety od tego czasu zapomniałam hasła i zmieniłam maila, więc już go nie odzyskam, ale wydaje się, jakby to było dopiero co, a mała już do szkoły zaczęła chodzić w tym roku :)

mi zostało jeszcze 45 minut pracy, marzę o weekendzie ;)

Też byłam lipcówką 2011 ;) ale ja to nie pamiętam nawet loginu :)

Dziewczyny zaczynacie już myśleć o ubraniach ciążowych typu spodnie? Niby nie przytyłam ale ze względu na mdłości mam wrażenie że spodnie mnie cisnal i jest mi jeszcze bardziej niedobrze

Dziewczyny zaczynacie już myśleć o ubraniach ciążowych typu spodnie? Niby nie przytyłam ale ze względu na mdłości mam wrażenie że spodnie mnie cisnal i jest mi jeszcze bardziej niedobrze
Do pracy noszę materiałowe spodnie, typu cygaretki, więc wygodne dżinsy czy dresy odpadają. Na szczęście na Zalando jest spory wybór.

Ja mam jedna parę z poprzedniej ciąży i planuje zakup przynajmniej jeszcze jednej. Ja osobiście sobie bardzo chwaliłam spodnie ciążowe. A teraz przy małym dziecku w domu wszystko jakby szybciej się brudzi;)
Jak się zrobi cieplej to dojdą sukienki i będzie super. Ja się cieszę, że końcówka ciąży to lato, łatwiej się ubrać.

reklama
Ja juz od tygodnia chodze. Bardzo mi niewygodnie w normalnych spodniach... Cisna mnie w podbrzusze [emoji58]

Do góry