reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

@netka. Super :) ;)

Spodnie to drażliwy temat :laugh2: Nogi mi strasznie puchna... z 2x... :rofl::rofl: chciałabym choć raz wyglądać normalnie, pileczka z przodu i tyle ;)

reklama
Mam kilka par spodni po poprzednich ciążach. Dokupię tylko jedną parę jeansów. W zasadzie już zamówiłam na h&m, znalazłam fajne przecenione o 60 zł. Chodziłam w zaawansowanej ciąży w lato - głównie w spodniach i szortach. Nie lubię spódnic i sukienek. A brzuch już mi się powiększa, ale ja w każdej ciąży szybko go dostawałam ;-).

Ostatnia edycja:
Super świetne wieści. Gratulacje i oby tak dalej do lipca same dobre info było :blink:

Medeleine trzymam kciuki i mam nadzieję że jeszcze w grudniu wpadniesz do nas z dobrymi wejściami. Szkoda że musimy tak bardzo czekać, starać się O coś o czym tak bardzo marzymy:no2: Jeszcze raz powodzenia :yes:

Oj ja też się tak czuję także witam w klubie ;-) ;):sorry: Ciekawe jak będziemy się czuły w maju , czerwcu :rofl:

Netka i dla Ciebie gratulacje :biggrin2: super wieści ale na lody to mogliście i mnie zabrać bo bardzo bardzo za mną chodzą :cool2:

Jak ja lubię wieczorki na kanapie pod kocykiem z reklamówka mandarynek i chęcią na śledzie :-D:cool2::rofl2::zawstydzona/y:
Dziękuję kochana❤️❤️❤️mam taką cicha nadzieję że to będzie Ten miesiąc ;-) ;)

A co u Ciebie Kochana jak się czujesz? I kiedy masz kolejna wizyte? Pozdrawiam! ❤️❤️❤️

Dziękuję kochana❤️❤️❤️mam taką cicha nadzieję że to będzie Ten miesiąc ;-) ;)

A co u Ciebie Kochana jak się czujesz? I kiedy masz kolejna wizyte? Pozdrawiam! ❤️❤️❤️
Dziękuję na razie jest ok powiem szczerze jestem bardziej śpiąca i szybciej się męczę A tak to jest ok i nie mogę narzekać.:-) :) Psychicznie trochę się nakręca za Bardzo, myślę czy wszystko będzie ok czy dzidzia zdrowa itp. Jest to moja trzecia ciąża ale chyba tak naprawdę najbardziej świadoma mimo że poprzednie też były planowane to jakoś nie pamiętam żebym tak się nakręcała jak teraz no ale nic trzeba być dobrej myśli ;-) ;):blink:

OnaZmijeczka A co u Ciebie wiesz już coś konkretnego? Myślami jestem z Tobą , trzymaj się cieplutko

Dziękuję na razie jest ok powiem szczerze jestem bardziej śpiąca i szybciej się męczę A tak to jest ok i nie mogę narzekać.:-) :) Psychicznie trochę się nakręca za Bardzo, myślę czy wszystko będzie ok czy dzidzia zdrowa itp. Jest to moja trzecia ciąża ale chyba tak naprawdę najbardziej świadoma mimo że poprzednie też były planowane to jakoś nie pamiętam żebym tak się nakręcała jak teraz no ale nic trzeba być dobrej myśli ;-) ;):blink:

OnaZmijeczka A co u Ciebie wiesz już coś konkretnego? Myślami jestem z Tobą , trzymaj się cieplutko
Będzie wszystko dobrze trzymam mocno również za Ciebie i Twoje dzieciątko kciuki ✊ niech zdrowo się rozwija ❤️ też tak miałam w 3 ciąży bardziej świadoma jak i bardziej "chlonelam " ciążę chociaż jak piszesz wcześniejsze też były świadome ale może i przez wiek.. Kobieta bardziej doświadczona i świadoma???? Pozdrawiam ❤️
@OnaZmijeczka kochana również jestem myślami z Tobą ! ❤️❤️❤️❤️

Też byłam lipcówką 2011 ;) ale ja to nie pamiętam nawet loginu :)

Ale super, to może się nawet tam spotkalysmy tylko pod innymi nickami, których teraz nie pamiętamy :)

Dziewczyny zaczynacie już myśleć o ubraniach ciążowych typu spodnie? Niby nie przytyłam ale ze względu na mdłości mam wrażenie że spodnie mnie cisnal i jest mi jeszcze bardziej niedobrze
Ja w czerwcu dostałam jeansy ciążowe od koleżanki, wtedy nie zdążyłam ich założyć ale mam nadzieję, że teraz będzie inaczej, tym bardziej, że brzuszek robi się coraz większy :) w pierwszej ciąży zawsze jakoś go ukrywałam, ale teraz mam inne podejście i już na niego czekam :)

Ja mam wizytę u gina na NFZ w poniedziałek, z resztą u tego samego, u którego dowiedziałam się, że serduszko przestało bić. Będę u niego pierwszy raz od tego czasu i już dziś mam stracha, a w poniedziałek to już wolę nie myśleć ;)

Hej Mamuśki,
Ja to nie wiem czy to ja, czy mój mąż w ciąży bo ciagle ma jakieś zachcianki. Ogólnie to tak zwariował odkąd się dowiedział ze aż strach myśleć co będzie dalej
Dzięki czekam do 6 grudnia jak tylko zobaczę serduszko lecę na zakupy :) chociaż mam jakieś dziwne przeczucia że mogę go nie zobaczyć....

Ja 5 Grudnia wieczorem na pierwsze USG i tez strasznie się boje. Mąż zwariował ze szczęścia odkąd się dowiedział, chciał odrazu powiedzieć naszym rodzicom i ledwo się udało go powstrzymać. Mam wrażenie ze wszędzie w około znam dziewczyny które chociaż raz straciły ciąże i mam na tym punkcie paranoje
Mąż za to za każdym razem gdy coś mnie pociągnie czy piknie to odrazu googluje czy wszystko ok. Ja nigdy za dziećmi nie przepadałam (ale swoje chciałam) wiec oswajam się z ta myślą, za to on powiedział ze w tym roku mogę napisać 2 listy do Mikołaja za siebie i dzidzie

Dziś dostaliśmy ‚prezenty’ dla rodziców na mikołajki lub święta oczywiście patrzę i płacze hormony buzują

Załączniki

• 42AA7038-BDDC-42D4-9319-64E65ED98D41.jpeg
    42AA7038-BDDC-42D4-9319-64E65ED98D41.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 158
reklama
Do góry