reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja mieszkam za granica i zamówiłam ‚tylko takie’ bo te z Polski mogły by nie dojść :( ale jolagg (na Facebooku ma piękne !!! Takie z bocianem ręcznie robione i ten sam wierszyk :)

Super z tym boćkiem :yes: chyba mi podsunęłaś pomysł na przekazanie dziadkom info o wnuku :D dzięki !!

@Medeleine86 @*PaMinka dzięki za wywołanie:*
U mnie ok, trzymam się. Nic się nie dzieje co mnie dziwi bo beta spadła o ponad 13tys mam nadzieję że samo się rozkręci bo na prawdę nie chce jechać do szpitala, wizja siedzenia tam cały dzień i jeszcze tej trupiej atmosfery mnie przeraża byłam raz i nie chciałabym tam znowu trafić
W przyszłym tyg mam USG mam nadzieję że do niego nie dotrwam

Trzymajcie się ciepło :* buziaki

Bardzo przykre takie podejście do ciąży ze strony rodziny .
U mnie w rodzinie wszyscy się cieszą na dzieci , może dlatego że jest ich mało . Pierwsza była moja córeczka a teraz dopiero będzie drugi wnuk/wnuczka dla jednych i drugich dziadków.
Córka ma dopiero 2 lata a teściowie już od kilku miesięcy męczyli o drugie dziecko

U mnie ok, trzymam się. Nic się nie dzieje co mnie dziwi bo beta spadła o ponad 13tys mam nadzieję że samo się rozkręci bo na prawdę nie chce jechać do szpitala, wizja siedzenia tam cały dzień i jeszcze tej trupiej atmosfery mnie przeraża byłam raz i nie chciałabym tam znowu trafić

Myślami z Tobą [emoji173]️ Brakuje tu Ciebie, Żmijka :(

Kochana powtarzam się ale przykro mi... Mam nadzieję że ominie cię szpital... :sorry2: Jestem cały czas myślami z Tobą !!! ❤️

reklama

Im wyższa ciąża, tym dłużej to może trwać:( u mnie w 11 tc-ciaza wolniej się rozwijała i zarodkowi przestało bić serce (był na etapie 6tc)-nie pozwolili czekać na poronienie samoistne. Musiałam poddać się łyżeczkowaniu. Mam nadzieję,że Cię to ominie, bo to bardzo traumatyczne przeżycie:( u mnie doszło do tego,że wiedziałam,że dziecko umrze i czekaliśmy z zabiegiem aż przestanie bić serce:( nie życzę nikomu:( trzymaj się ciepło

Do góry