reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Hejka ja niestety muszę się z wami pożegnać byłam dziś na USG niby urosło i już było dość mocno widoczne tak jakby zarodek ale dalej nie ma serca a to już 9 tydzień kazali mi znowu bhcg zrobić. Ale nie dali mi skierowania na zabieg bo sprzęt nie jest super dobry i w przyszłym tyg mam iść na USG i dopiero do szpitala

Życzę wam nudnych ciąż i żeby szybko minęły tzn ta końcówka która się tak dłuży :)
Będę o was pamiętać
Kochana tak mi strasznie przykro :( TULE mocno! Będę myślami z Tobą .. Dużo zdrówka Ci życzę ❤️

Nie ma jak ogladac netflixa do 2 nad ranem [emoji6] Ale wole isc spac pozniej niz obudzic sie o 3 nad ranem i nie spac do rana.

Podziwiam, ja koło 22 chodzę spać i zasypiam od razu, wstaje dopiero o 8, na szczęście Lili tez wiec mam luzik :)
Tez uwielbiam seriale z netflixa, co oglądasz?

Hejo, oczywiście od rana muli bleeeh :baffled:
Pora coś zjeść.
Dziś też bym pospała, ale niestety robota czeka.
Córkę dziś zostawiłam w domu, bo gorączkę miała w nocy. Na szczęście najstarsza, to luz, czyta sobie.

Hejo, oczywiście od rana muli bleeeh :baffled:
Pora coś zjeść.
Dziś też bym pospała, ale niestety robota czeka.
Córkę dziś zostawiłam w domu, bo gorączkę miała w nocy. Na szczęście najstarsza, to luz, czyta sobie.

Jak radzisz sobie z tymi mdlosciami ? U mnie z dnia na dzień jest coraz gorzej.. mdli mnie, muli, ciągnie na wymioty ale nie wymiotuje. Potrafi mnie tak kilka godzin z rana trzymać..

Jak radzisz sobie z tymi mdlosciami ? U mnie z dnia na dzień jest coraz gorzej.. mdli mnie, muli, ciągnie na wymioty ale nie wymiotuje. Potrafi mnie tak kilka godzin z rana trzymać..
Ja jem troche na sile. Co mi daje jakies pol godziny spokoju. A potem znowu wracaja. [emoji19][emoji19][emoji19] Robie mase.

U mnie z mdłościami zależy to od dnia- czasami męczą mnie cały dzień, czasami tylko rano. Dziś mam akurat dobry poranek pod tym względem, ale niestety nie mogłam spać w nocy, a dziś długi dzień przede mną.

reklama
Hej mamuśki :) Mnie na szczęście dziś już tak nie muli jak ostatnie 4 dni :/ Całe szczęście bo dziś w pracy. Przede mną baaaardzo długi dzień. Do 21 :/ Jakoś dam radę ale jak pojawią się mdłości to nie będzie lekko. W domu się męczę a co mówić w pracy. Wtedy do niczego się nie nadaje. Nie mam ochoty też nic robić. Leń we mnie straszny siedzi :hmm:

Do góry