reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Jak plamienie to może progesteron zbyt niski powinni przepisać luteine i będzie dobrze
Na własną rękę zaczęłam brać od soboty po pół tabletki Duphastonu rano i wieczorem. Może ten lekarz coś poradzi. Ja ogólnie borykam się z plamieniami przed okresem już ponad 5 lat, tylko wtedy nie było ciąży ;)

Na własną rękę zaczęłam brać od soboty po pół tabletki Duphastonu rano i wieczorem. Może ten lekarz coś poradzi. Ja ogólnie borykam się z plamieniami przed okresem już ponad 5 lat, tylko wtedy nie było ciąży ;)
Wszystko powiedz na wizycie może zwiększy dawkę trzymam kciuki żeby było wszystko ok

Hej dziewczynki :) jak tam ? Co tam u was ? Dzisiaj mam fazę na wymyślanie imion dla dziecka, jakie sa wasze typy? :)
Jeśli dziewczynka to u nas będzie chyba Liwia. Mamy już Julke. Jeśli chłopiec to raczej mąż wybierze bo ja nie mam pomysłu. Podrzuć jakieś propozycje dla chłopaka. Chętnie skorzystam :)

reklama
Do góry