reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Hej kobitki jedna z was slusznie zauwazyla ze juz jest watek lipcoweych mam :) nigdzir nie moglam go odszukać wiec zalozylam kolrjny temat ale jezeli pozwolicie to przejde tutaj :)moze na wstepie powiem cos o sobie mam 24 lata i miesiac temu mialam biochemiczna aleeeee niespodziewanie i nie planowanie przed wczoraj popoludniu 2 kreski narazie ta druga troche bledsza ale identycznie jak ostatnio pobolewa mnie brzuch jak na @ i w sumie to mi dalo do myslenia zeby zrobic test kalendarzyk wyliczy mi termin na 8 lipca 2019 po ostatnim razie nie nastawiam sie ale czuje sie nieco inaczej niz poprzednio.

reklama
Śniły mi się dzisiaj dwie tłuste krechy, więc zamiast jutra, dzisiaj zrobiłam test i... wyszły dwie piękne kreski. Co ciekawe po obudzeniu męża dowiedziałam się, że jemu też dzisiaj śniły się dwie kreski na teście. :-) :)

Dzisiaj 13 dni po owu.

Gratulacje [emoji846][emoji846][emoji846]

Netka super! Gratulacje!

Zuza witaj [emoji4]

Ennis wspoczuje pracy w niedziele. Ja tez staram sie ukryc ciaze jak najdluzej, niby nie mam wyjatkowo ciezko ale czasami musze podniesc cos ciezszego i kombinuje jak to zrobic zeby nie zrobic. Niestety wiem ze jak powiem chociaz jednej osobie to sie od razu rozniesie. Nie wiem jak dlugo mi sie uda ukryc bo juz mi brzuch wypycha.

Netka super! Gratulacje!

Zuza witaj [emoji4]

Ennis wspoczuje pracy w niedziele. Ja tez staram sie ukryc ciaze jak najdluzej, niby nie mam wyjatkowo ciezko ale czasami musze podniesc cos ciezszego i kombinuje jak to zrobic zeby nie zrobic. Niestety wiem ze jak powiem chociaz jednej osobie to sie od razu rozniesie. Nie wiem jak dlugo mi sie uda ukryc bo juz mi brzuch wypycha.
Współczuję. Ja mam tyle dobrze że chociaż chłop mnie odciąży. A z ukrywaniem to wielkiego problemu nie mam bo ja i tak jestem gruba [emoji23][emoji23][emoji23] to nawet nie zauważa. Chociaż nie powiem cycki mi urosły i się wylewaja [emoji849][emoji849][emoji849]

macie juz jakies z pierwszych objawow? :) ja w zeszlym miesiacu ktory zakonczyl sie poronieniem samoistnym mialam okropnie opuchniete piersi i bolace ze szook i bole podbrzusza a teraz tylko pobolewanie podbrzusza najczesciej w nocy ale juz coraz to mniej :) piersi tym razem zero:-D

macie juz jakies z pierwszych objawow? :) ja w zeszlym miesiacu ktory zakonczyl sie poronieniem samoistnym mialam okropnie opuchniete piersi i bolace ze szook i bole podbrzusza a teraz tylko pobolewanie podbrzusza najczesciej w nocy ale juz coraz to mniej :) piersi tym razem zero:-D
Mdłości, senność i piersi. Wczoraj tak bolaly że siedziałam i się nie ruszałam [emoji85][emoji85]

Hej kobitki jedna z was slusznie zauwazyla ze juz jest watek lipcoweych mam :) nigdzir nie moglam go odszukać wiec zalozylam kolrjny temat ale jezeli pozwolicie to przejde tutaj :)moze na wstepie powiem cos o sobie mam 24 lata i miesiac temu mialam biochemiczna aleeeee niespodziewanie i nie planowanie przed wczoraj popoludniu 2 kreski narazie ta druga troche bledsza ale identycznie jak ostatnio pobolewa mnie brzuch jak na @ i w sumie to mi dalo do myslenia zeby zrobic test kalendarzyk wyliczy mi termin na 8 lipca 2019 po ostatnim razie nie nastawiam sie ale czuje sie nieco inaczej niz poprzednio.
Witaj! Gratuluje:biggrin2:

reklama
Do góry