Wyżej juz pisałam.
reklama
Medeleine86
Fanka BB :)
OK już teraz widzęWyżej juz pisałam.
renisus
Mama1990 moze druga owulacja albo ciaza [emoji4] lec po zwykly test moze. Sprawdzilam teorie testu owu wykrywajacego ciaze i pokazuje 2 kreski z tym ze kontrolna slabsza. Jednak chyba bym sama temu nie zaufala jako glowny wyznacznik. W sumie z ciekawosci zrobilam.
Medeleine86
netka.
Śniły mi się dzisiaj dwie tłuste krechy, więc zamiast jutra, dzisiaj zrobiłam test i... wyszły dwie piękne kreski. Co ciekawe po obudzeniu męża dowiedziałam się, że jemu też dzisiaj śniły się dwie kreski na teście.
Dzisiaj 13 dni po owu.
Dzisiaj 13 dni po owu.
Śniły mi się dzisiaj dwie tłuste krechy, więc zamiast jutra, dzisiaj zrobiłam test i... wyszły dwie piękne kreski. Co ciekawe po obudzeniu męża dowiedziałam się, że jemu też dzisiaj śniły się dwie kreski na teście.
Dzisiaj 13 dni po owu.
Gratulacje!!
Medeleine86
Ennis92
Gratulacje!Śniły mi się dzisiaj dwie tłuste krechy, więc zamiast jutra, dzisiaj zrobiłam test i... wyszły dwie piękne kreski. Co ciekawe po obudzeniu męża dowiedziałam się, że jemu też dzisiaj śniły się dwie kreski na teście.
Dzisiaj 13 dni po owu.
A ja dziś do pracy [emoji85] w niedziele pracuje w pubie i nie wiem jak ja dam dziś rade.... jedyne co mnie ratuje to fakt że pracuje z moim chłopem to przynajmniej on wie o ciąży i trochę mnie odciąży
reklama
slodkatrojeczka
Cześć dziewczyny ja tez najprawdopodobniej 6 lipiec 23 września ostatnia miesiączka
23 września ostatnia i na 6 lipca termin? To chyba masz długie cykle ja ostatnią miałam 30 września a termin aplikacje podają różnie 4 albo 7 lipca. Bo cykle po 25 dni. Obliczając według schematu bez brania pod uwagę długości cyklu 7 lipca. W każdym bądź razie 5 tygodni za mną, wizyta z usg 26. Mam jedno dziecko z lipca i wierzcie mi, lekko nie było kiedy nadeszły upały. Oby nas lato oszczędziło chociaż do porodu