reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama

Załączniki

• pol_pl_Owulacyjny-LH-TEST-518_1.png
    pol_pl_Owulacyjny-LH-TEST-518_1.png
    35,9 KB · Wyświetleń: 97
Mama1990 ale Ty robisz test owy zeby ciaze wykryc? Nie rozumiem o co chodzi, moj mozg juz sie na papke zmienia.

Medeleine dziekuje [emoji11] Trzymam kciuki za 2 kreski.

Dzisiaj w koncu pospalam dluzej, teraz czas na ogarniecie zakupow i domu. Milego weekendu Laski i powodzenia w testowaniu.

@renisus Trzymaj trzymaj tyle że kciuki za wyższa betę w tedy już będzie wiadomo czy wzrasta:biggrin2:
Ja od rana latalam z mopem byłam z najstarsza w bibliotece i księgarni klepie... olatalam się jak głupia :baffled:
Dziękuję również życzę milego weekendu:);)

Mama1990 ale Ty robisz test owy zeby ciaze wykryc? Nie rozumiem o co chodzi, moj mozg juz sie na papke zmienia.

Medeleine dziekuje [emoji11] Trzymam kciuki za 2 kreski.

Dzisiaj w koncu pospalam dluzej, teraz czas na ogarniecie zakupow i domu. Milego weekendu Laski i powodzenia w testowaniu.

Niee, nie chciałam wykryć ciąży, od tego są ciążowe,
Ja mam śluz który wygląda jak mega płodny od paru dni, i mimo że wyszły mi testy owu pozytywne w 19dc, to pomyślałam, że co mi szkodzi, bo mi zostały zrobię teraz, wczoraj nic a dzisiaj taka gruba krecha i zgłupiałam. :|

reklama
Do góry