reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Bardzo mi przykro trzymaj się kochana i nie poddawaj, będzie dobrze , musi być mam nadzieje że jak najszybciej Wam się uda :tak:

Ja też zła strasznie boję się o siostrę i o siebie też:-( :(:-( :( Do tej pory ciążę przechodziłem bez problemów i teraz też niby ok ale jakoś taki strach mnie odleciał.
Chciałabym już mieć tego maluszka w ramionach.

Dobra nie smęce miłego dnia kochanie !
Bardzo dziękuję Kochana mam nadzieję że następnym razem mi się uda... ❤️❤️ Trzymam w dalszym ciągu kciuki za Twoja siostrę :tak:

Witajcie kobietki! Ja się żegnam z wątkiem lipcowych mam 2019 :sad:
Będę do Was zaglądać i pogadać . Co do dnia przyszła ta cholera @@@@:wściekła/y: nie ukrywam że jestem zla i to delikatnie mówiąc .. No nic dzisiaj dopytam się ginekolog oco chodzi . .
Mam nadzieję że w grudniu się uda to już będzie 5 cykl starań ehhh humor mam wisielczy :realmad:
Pozdrawiam Was wszystkie Udanego dnia!
Później napiszę co i jak po wizycie
bardzo szkoda.... trzymaj sie cieplo[emoji847]

Oh przykro mi. Mam nadzieję że następny się uda. A że tak spytam (nie musisz odpowiadać) robiliście już jakieś badania ty i partner?
Dziękuję Kochana również i Tobie ❤️ Nie no możesz pytać przecież to żaden problemu nas w jak najlepszym pozadeczku zaraz wyjaśnię w obszernym poście... :tak:

Powiem wam że pije tą kawę i humor mi wrócił [emoji16]aż mam ochotę już wyjąć choinkę i ja ubrać w bombki hahaha kuźwa nie wyrobie z tymi hormonami ...[emoji848][emoji848][emoji3][emoji3][emoji3]
mam tak samo jak ty [emoji23][emoji23] od rana bylam wsciekla chodzilam jak osa teraz jakos lepiej i tez bym cos porobila [emoji23]

Witajcie dziewczyny :) kurczę jest 10 a ja dopiero zjadłam śniadanie ale niestety przy Lili strasznie ciężko mi się zebrać

Ja się martwię jak dam sobie radę z 3 tym bardziej ze córka jest niepełnosprawna mocno i naprawdę jest z nią ciężko, raczej wezmę już chyba kogoś do pomocy. Kawę można 2 filiżanki dziennie spokojnie ;)

Wow ale mi narobiłas smaka ja z kolei lubie zimowa herbatkę z sokiem z malin i do tego plaster pomarańczy i kilka goździków od razu tak świątecznie się robi

Trzymam kciuki żeby w następnym cyklu się udało
Dziękuję moja droga oby się udało ❤️

U nas jest Lilla. :) A u Was to zdrobnienie od jakiego imienia? :)

Dziewczyny siedziałam wczoraj w pracy do późna. Podczytywalam Was kochane moje a tam ciągle to jedzonko i jedzonko... :D I efekt taki, że wróciłam z pracy i po 22:00 zrobiłam frytki + fetę z warzywami... Małego tego... Małżonek zgrzeszył razem ze mną... [emoji14] Fakt pycha. Ale już + 1,5 kg. :mad:
Dziś wciągnęłam kanapeczki, później naleśnika i spaghetti... Muszę założyć kłódkę na lodówkę... :laugh2:
Do mdłości i piersi dorzucam wilczy apetyt.
Co najciekawsze odrzuca mnie od herbaty! Na sam widok mi niedobrze a piłam baaardzo dużo. ;)

Zbieram się do fryzjera i do pracy. A wlaśnie włosy też się zmieniły, już nie są jak siano. Jakby je ktoś olejkiem nasmarował. 8-)
mi wypadają strasznie....

Tak, to moje pierwsze :) I taki mętlik w głowie...
Mam 29 lat i jeszcze jakiś czas temu wypowiedziałam prorocze slowa, że chcę urodzić przed trzydziestką :) a jestem z września, czyli sobie wygadałam :)
Zaczynam powoli odczuwać małe dolegliwości, jazda autem lub autobusem powoduje, ze czuję się jak na kacu :) i te bóle w dole brzucha, zwłaszcza wieczorem...
A chciałabym pracowac jak najdłuzej się da :)
bole mnie tez czasem jeszcze łapią wieczorami...

reklama
@Medeleine86 bardzo mi przykro:( i trzymam kciuki za grudzień. Będę o tobie pamiętać

U mnie beta tak jak myślałam słaba bardzo 42890 a 6.11 było 11costam
Teraz tylko czekać na krwawienie:(
oooo nieeee [emoji25][emoji25] mialam nadal nadzieje ze napiszesz ze wporzadku wszystko [emoji26] i co my tutaj bez ciebie poczniemy ;(

Do góry