reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dzięki dziewczyny :*
Ja wiem, zdaje sobie z tego sprawę że to naturalna selekcja i wie co robi co innego poronienia nawykowe.
Ja miałam już jedno poronienie i wiem jak to wygląda, najcięższe chwile przede mną i dopiero wtedy to będzie dla mnie takie realne i przyjdzie załamanie. Jak na razie czuję się bardzo silna

Byłam dziś na wizycie u swojego lekarza i jest ok. Tętno 145 długość 12 mm wg usg 7w3d a wg miesiączki 8w0d, więc jest dobrze. Uspokoił mnie po tych ostatnich rewelacjach innej lekarki, że macica dużo za mała.
Gratuluję. Ładnie daleko przede mną jesteś :)

Co dziś na obiad robicie?

Witajcie dziewczyny :) kurczę jest 10 a ja dopiero zjadłam śniadanie ale niestety przy Lili strasznie ciężko mi się zebrać

Ja się martwię jak dam sobie radę z 3 tym bardziej ze córka jest niepełnosprawna mocno i naprawdę jest z nią ciężko, raczej wezmę już chyba kogoś do pomocy. Kawę można 2 filiżanki dziennie spokojnie ;)

Wow ale mi narobiłas smaka ja z kolei lubie zimowa herbatkę z sokiem z malin i do tego plaster pomarańczy i kilka goździków od razu tak świątecznie się robi

Trzymam kciuki żeby w następnym cyklu się udało

hej kobitki .. 6 tydz i też nie mam apetytu banany mi smakują jem bo muszę ale bez szału nie mam mdłości więc jest dobrze... też okazało sie że będe miała 3 ... grom z jasnego nieba już wiem jak działa...na razie żyję jak we śnie ... myslę że po jakimś czasie też skorzystam z czyjejś pomocy przy opiece 3 to nie przelewki ściskam Was gorąco udanego dnia

Poszłam na pobranie krwi i zemdlałam. A mi się to nie zdarza w ogóle [emoji85] ciśnienie niskie jak nie u mnie i o.... No ale jest ok.

reklama
Ja zaczynam się stresowac wizytą ... Boje się USG i boje się reakcji mojej ginekolog że tak szybko ... Dzisiaj wkoncu przyszedł mi śpiworek dla młodej i wyszliśmy szybko do mięsnego i warzywniaka ... Anka od wczoraj ma dziwny nawyk krzyczenia o wszystko krzyczy wcześniej popiskiwala a teraz jest krzyk ...

Do góry