reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
ja ide jutro walnąć se bete bo w czwartek wizyta kumpelka mi pow zebym sobie zrobila przed wizyta to lekarka po badaniu bedzie miala porowananie :) w sumir sluszna racja :) dawno nie robilam wiec sie przejde :)

Witajcie jesz że raz kobietki.
No więc jestem po wizycie przebadala mnie zobaczyla wyniki i powiedziała że w tedy w październiku poronilam dlatego miałam 19.1 betę po skapym okresie tydzień wcześniej i pocieszala mnie ze tak się nie raz zdarza (wogole mam super ginekolog podejście rozmowa i wogole wszystko wytłumaczy rewelacyjna jest) no i tym razem nie zaskoczyło więc w środę rano idę będzie mnie monitorować więc szansa na grudniowe 2 kreseczki są baaaardzo duże więc trochę humor mi się poprawił ... .
Chciałam Wam wszystkim z osobna podziękować za słowa wsparcia i otuchy. Przywiazalam się do Was byłam na samym początku na wątku i serce mi ściska gdybym miała Was opuścić.... Nawet gdybym była z czerwcowe lub wrześniowej będę do Was zaglądać
Pozdrawiam❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Madeline86, myslalam o Tobie. Ja dostalam ostatnio od mojej gin Miovarian. Mnie kazala brac zamiast zwyklego kwasu foliowego. Powiedziala, ze czesto jest tak, ze pomaga zajsc w ciaze nawet jesli nie masz pcos i wskazan do brania takiego suplementu. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co .. ale znam juz 3 dziewczyny, ktore w pierwszym cyklu uzywania zaciazyly. W tym ja ;P moze warto sprobowac? Trzymam kciuki za grudzien!! I melduj postep.

PS. Plus monitoring cyklu to swietny pomysl! Ja w pierwszym monitorowanym zaszlam ;P w sumie to juz drugi raz taki scenariusz. Po prostu wiedzialam i bylam pewna, ze jest do czego strzelac i kiedy[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji23][emoji23]

Madeline86, myslalam o Tobie. Ja dostalam ostatnio od mojej gin Miovarian. Mnie kazala brac zamiast zwyklego kwasu foliowego. Powiedziala, ze czesto jest tak, ze pomaga zajsc w ciaze nawet jesli nie masz pcos i wskazan do brania takiego suplementu. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co .. ale znam juz 3 dziewczyny, ktore w pierwszym cyklu uzywania zaciazyly. W tym ja ;P moze warto sprobowac? Trzymam kciuki za grudzien!! I melduj postep.

PS. Plus monitoring cyklu to swietny pomysl! Ja w pierwszym monitorowanym zaszlam ;P w sumie to juz drugi raz taki scenariusz. Po prostu wiedzialam i bylam pewna, ze jest do czego strzelac i kiedy[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji23][emoji23]
Dziękuję że i Ty myślałeś o Mnie to miłe :tak:❤️ A czy te tabletki są na receptę? :confused: jeżeli warto to pewnie ze kupie narazie brałam zwykły Folik.. Będę brać bo i cóż mi nie zaszkodzi.... Monitorować będzie i ja się tym samy cieszę i jakieś jeszcze będzie badania mi robić pewnie ogólne bo nic takiego nie ma bo mnie wybadala i usg dopochwowo i normalnie tzn. Brzuch więc czekam teraz na środę później na cykl i testowanie:sorry:

Dziękuję że i Ty myślałeś o Mnie to miłe :tak:[emoji3590] A czy te tabletki są na receptę? :confused: jeżeli warto to pewnie ze kupie narazie brałam zwykły Folik.. Będę brać bo i cóż mi nie zaszkodzi.... Monitorować będzie i ja się tym samy cieszę i jakieś jeszcze będzie badania mi robić pewnie ogólne bo nic takiego nie ma bo mnie wybadala i usg dopochwowo i normalnie tzn. Brzuch więc czekam teraz na środę później na cykl i testowanie:sorry:
To sa saszetki do rozrabiania z woda, bez recepty. Nie zaszkodzi[emoji23]

@Janka86 oczywiście że będę meldowac postęp ;) a co jeszcze trochę szok przeżyłam bo nigdy mi się takie coś nie przytrafiło każda ciąża zaskakiwala a tu takie zaskoczenie:unsure:

reklama
Do góry