malinalove93
Zaciekawiona BB
Ja 23.11-24.11 robię test [emoji5]Ja jeszcze mam pytanie któraś jeszcze z kobietek testuje jeszcze ze mną w najbliższych dniach.... możliwe żebym była sama ?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 23.11-24.11 robię test [emoji5]Ja jeszcze mam pytanie któraś jeszcze z kobietek testuje jeszcze ze mną w najbliższych dniach.... możliwe żebym była sama ?!
To byłby piękny prezentNatka_z widzialam na watku z tabelka, ja urodzilam swoja corcie dokladnie w swoje 30 urodziny [emoji4]
Właśnie chce bardzo lwa jestem strzelec i sie z nimi idealnie dogaduje [emoji6]
Panna moze byc bo lubi czysto tak jak ja [emoji14]
Baran juz minął- kolejny pozytywny dla mojego znak
A ty spod jakiego jestes ?
Dziewczyny, prawdopodobnie będę miała bliźniaki. Za dwa tygodnie mam kolejne usg jeszcze z szoku nie wyszlam. W domu mam już 2 dzieci więc będzie co robić [emoji23]
6.12 mam usg plus wizytę w ramach pakietu medycznego. 12.12 mam pierwszą wizytę na NFZ w poradni przyszpitalnej (bez usg).
Wow to naprawdę ciekawy okres przed wami ciąża, kupno nowego domu , super i powodzeniaWitajcie
Nareszcie przyszedł weekend, jak dobrze że jutro można pospać chociaż chwilę dłużej i idziemy oglądać dom do kupienia to w ogóle moje podekscytowanie sięga zenitu.
@besos ale nowina!!! Super i niech maluszki rosną zdrowo
z resztą wszystkie co siedzą w naszych brzuszkach niech się dobrze tam mają masz zdjęcie z usg?
A ja już zamówiłam sobie olejek do masażu dla ciężarnych Frei, pamietam używałam go w obu ciążach i rozstępy mnie ominęły, chociaż mam skłonność, bo mam ich sporo w różnych miejscach ciała no ale nie typowo ciążowych na brzuchu. Tak więc już uelastyczniamy skórę.
Staniki większe też zakupione i w końcu będzie wygodniej
Muszę przyznać że tez czuję się dobrze, z rana może czasem mam lekkie mdłości ale to bardzo delikatne i trwają chwilkę. W nocy zaczęłam dobrze sypiać. Wszystko jest ok a ochota na przytulanki jakby minimalnie mniejsza, ale myślę nic nam się nie stanie jak raz w tygodniu sobie odpuścimy hihi
Nie pamiętam nicku nowej koleżanki, której post też wywołał u mnie dziwne odczucia. Ktoś wchodzi do grupy gdzie już cześć osób poznała się w jakiś sposób i trzyma razem z tekstem że będzie pilnować porządku
Piszecie tu o kosmetykach jakichś specjalnych i na co uważać, ehhh czyżby były znowu jakieś afery, które mi umknęły?
U mnie chyba mijaja mdlosci a wlancza sie wieczny glod i zachcianki. W pierwszej ciazy nie mialam zachcianek a tu ogoreczka korniszonka bym pochlonela i sledzika z cebulka[emoji39] A tym czasem jestem w pracy...aby do 3 nad ranem i weekend.
Ja myślę że będę robić Pappa tutaj chyba jest robiony każdemu, [emoji848]Hej wieczorową porą
O matko ile tu się dzieję A człowiek nie świadomy i ciąża bliźniacze i nową moderatorka niestety takie samo odczucie jak reszta dziewczyn i
Zdecydowanie mamy prawo głosu i o takich sprawach decydujemy wspólnie
Salsa Pl A powiedz mi jak się mają Bliźnięta z
Rakiem. Ciekawe to co piszecie
Gratki. Nic tylko się cieszyć ale domyślam się że szok niezły. Ja wczoraj na USG jak już powiedziała że wszystko ok Ty pytam czy ciąża pojedyńcza
Ja kolejna wizytę też mam w mikołajki więc razem wizytujemy
Wow to naprawdę ciekawy okres przed wami ciąża, kupno nowego domu , super i powodzenia
Renisus ja zachcianek nie mam narazie ale głód mnie tak często łapię że po 2 H od obiadu mam wrażenie jak bym cały dzień nie jadła
Dziewczyny mam pytanie robicie test PAPPA oczywiście pytam te mamusie przed 35 rokiem życia kiedy to nie jest obowiązkowe. Lekarka mnie informowała i kazała się zastanowić. W poprzednich ciążach nawet o tym nie myślałam A teraz sama nie wiem
Miłej nocki kobitki ja jeszcze leżę z książka i bardzo lubie nocne czytanie
U mnie nie ma tragedii, najgorzej o tej porze roku. Za to sprzedalam niestety to najstarszej corce,.teraz juz w miare ogarniete i najmlodszemu synowi, aktualnie walczymy ....Współczuję AZS.. moja młodsze dziecko ma ciężki przypadek AZS a najmłodsze ma już od 4 miesiąca życia na szczęście nie taki jak średniej...