@besos gratulacje!!
@netka. Teraz na ciebie czekamy bo ja czuję że ty też masz bliźniaki
serio serio
Moj kolega podróżnik do nas wpadł to troszeczkę mnie nie było a tu się dziejeeeee
że ho ho
Zacznę od tego że zakładając ten wątek miałam już na niego plan, czy to w postaci tabelki z danymi (okazało się że wiele osób chciało tabelkę wcześniej niż zakładałam) tak że już się tworzy
czy przejścia na zamknięty. Lecz uważam że z zamkniętym forum jeszcze trochę za wcześnie.
Zrobimy głosowanie kto za kto przeciw. To forum będzie zawsze istniało jako otwarte, można będzie pisać i tu i tu ale z czasem pewnie przejdziemy tylko na zamknięte (jesli będzie taka taką chęć z waszej strony).wygląda to tak że nie można zamknąć tego wątku tylko trzeba założyć nowy do którego będą dostępy miały użytkowniczki które wyraża na to zgodę i zostaną do niego dopisane. Tak to mniej więcej wygląda. A tu z czasem pojawia się pewnie nowe osoby i będą mieć otwarta grupę, jak się zzyja to też będą mogły zrobić sobie zamknięte
Tu z tego co widzę nie wszystkie osoby podają wszystkie dane do tabelki jest to zrozumiałe jak najbardziej, ale myślę że jak już przejdziemy na zamknięty to z czasem będziemy się bardziej otwierać i może nawet te co są z większych miast zrobią jakieś spotkanie. Ja bym była za np w Krakowie
(tabelka też będzie przeniesiona) więc może i lepiej jak jest mniej danych tu na otwartym
Co do moderatora to hmm jeśli tylko chcecie to mogę być. Tylko czy to już jest ten czas