reklama
Misty29
Fanka BB :)
Ja póki co zachcianek nie mam ale jest jeszcze na to czas. Jedynie co się zmieniło to to że głodna jestem wieczorem i muszę coś skubnąć a wcześniej kolacje mogły dla mnie nie istnieć.
Dziś objazd po rodzinie zrobiliśmy i dopiero teraz wróciliśmy. Zmęczona jestem i głodna. Mała na szczęście szybko zasnela. My pewnie też dziś długo nie posiedzimy.
Dziś objazd po rodzinie zrobiliśmy i dopiero teraz wróciliśmy. Zmęczona jestem i głodna. Mała na szczęście szybko zasnela. My pewnie też dziś długo nie posiedzimy.
natka30
Dziewczyny, prawdopodobnie będę miała bliźniaki. Za dwa tygodnie mam kolejne usg jeszcze z szoku nie wyszlam. W domu mam już 2 dzieci więc będzie co robić [emoji23]
Super
malina2312
Piękna wiadomość gratulacjeDziewczyny, prawdopodobnie będę miała bliźniaki. Za dwa tygodnie mam kolejne usg jeszcze z szoku nie wyszlam. W domu mam już 2 dzieci więc będzie co robić [emoji23]
A cykl naturalny czy stymulowany? Jeśli mogę zapytać
Medeleine86
Witaj w klubie też jestem alergika astmatyk ja używam mydło biały jeleń z mlekiem kozim i lnem jest super jak również do higieny intymnej także u mnie rządzi Biały JeleńJa jestem strasznym alergikiem (że o astmie nie wspomnę) i od zawsze używam szarego mydła do mycia [emoji23] bo tylko to mnie nie uczula. Używam dużo kosmetyków do pielęgnacji ciała i włosów z białego jelenia, bo w mojej opinii, mają przyzwoite składy. Także nie planuję nic zmieniać. A jeśli chodzi o kolorówkę - to cóż - przyznaję bez bicia sztuczny syf, ale jest to jedyny podkład, który nie podrażnia mi twarzy, ma dobrą konsystencję, kolor (z rimmela) i również nie planuję go zmieniać.
Medeleine86
Współczuję AZS.. moja młodsze dziecko ma ciężki przypadek AZS a najmłodsze ma już od 4 miesiąca życia na szczęście nie taki jak średniej...Z kosmetykami ogolnie trzeba uwazac. Ja jakies wiekszej zmiany nie planuje, bo wiekszosc mam mega delikatnych ze wzgledu na azs. Za to ograniczam jednak lakierowanie paznokci i farbowanie wlosow. Wlasnie powinnam odrosty zrobic ale czekam jeszcze.
P.S. cycole mnie swedza!
Karolcia.DE
Witajcie
Nareszcie przyszedł weekend, jak dobrze że jutro można pospać chociaż chwilę dłużej i idziemy oglądać dom do kupienia to w ogóle moje podekscytowanie sięga zenitu.
@besos ale nowina!!! Super i niech maluszki rosną zdrowo
z resztą wszystkie co siedzą w naszych brzuszkach niech się dobrze tam mają masz zdjęcie z usg?
A ja już zamówiłam sobie olejek do masażu dla ciężarnych Frei, pamietam używałam go w obu ciążach i rozstępy mnie ominęły, chociaż mam skłonność, bo mam ich sporo w różnych miejscach ciała no ale nie typowo ciążowych na brzuchu. Tak więc już uelastyczniamy skórę.
Staniki większe też zakupione i w końcu będzie wygodniej
Muszę przyznać że tez czuję się dobrze, z rana może czasem mam lekkie mdłości ale to bardzo delikatne i trwają chwilkę. W nocy zaczęłam dobrze sypiać. Wszystko jest ok a ochota na przytulanki jakby minimalnie mniejsza, ale myślę nic nam się nie stanie jak raz w tygodniu sobie odpuścimy hihi
Nie pamiętam nicku nowej koleżanki, której post też wywołał u mnie dziwne odczucia. Ktoś wchodzi do grupy gdzie już cześć osób poznała się w jakiś sposób i trzyma razem z tekstem że będzie pilnować porządku
Piszecie tu o kosmetykach jakichś specjalnych i na co uważać, ehhh czyżby były znowu jakieś afery, które mi umknęły?
Nareszcie przyszedł weekend, jak dobrze że jutro można pospać chociaż chwilę dłużej i idziemy oglądać dom do kupienia to w ogóle moje podekscytowanie sięga zenitu.
@besos ale nowina!!! Super i niech maluszki rosną zdrowo
z resztą wszystkie co siedzą w naszych brzuszkach niech się dobrze tam mają masz zdjęcie z usg?
A ja już zamówiłam sobie olejek do masażu dla ciężarnych Frei, pamietam używałam go w obu ciążach i rozstępy mnie ominęły, chociaż mam skłonność, bo mam ich sporo w różnych miejscach ciała no ale nie typowo ciążowych na brzuchu. Tak więc już uelastyczniamy skórę.
Staniki większe też zakupione i w końcu będzie wygodniej
Muszę przyznać że tez czuję się dobrze, z rana może czasem mam lekkie mdłości ale to bardzo delikatne i trwają chwilkę. W nocy zaczęłam dobrze sypiać. Wszystko jest ok a ochota na przytulanki jakby minimalnie mniejsza, ale myślę nic nam się nie stanie jak raz w tygodniu sobie odpuścimy hihi
Nie pamiętam nicku nowej koleżanki, której post też wywołał u mnie dziwne odczucia. Ktoś wchodzi do grupy gdzie już cześć osób poznała się w jakiś sposób i trzyma razem z tekstem że będzie pilnować porządku
Piszecie tu o kosmetykach jakichś specjalnych i na co uważać, ehhh czyżby były znowu jakieś afery, które mi umknęły?
Karolcia.DE
Czy możecie mi powiedzieć co z tą listą i czy już powsta i jakby co to gdzie się zapisać?
renisus
U mnie chyba mijaja mdlosci a wlancza sie wieczny glod i zachcianki. W pierwszej ciazy nie mialam zachcianek a tu ogoreczka korniszonka bym pochlonela i sledzika z cebulka[emoji39] A tym czasem jestem w pracy...aby do 3 nad ranem i weekend.
reklama
Ennis92
Osobny wątek jest. Wpisz tu swoje daneCzy możecie mi powiedzieć co z tą listą i czy już powsta i jakby co to gdzie się zapisać?
Link do: Dane/tabelka