Cześć - ujawniam się i ja
Ciążą zaskoczona nieco, bo o pierwsze dziecko staraliśmy się prawie 4 lata i dopiero z ivf się udało
Po nowym roku planowaliśmy wrócić po resztę, a tu niespodzianka w postaci naturalsa
Mam syna, który sprezentował mi się na 8.03.17
Jeśli ta ciąża minie tak bezproblemowo jak pierwsza to będę dziko zadowolona
Dwa testy wysikane, beta rośnie ponad 100%, wiec póki co jest ok. Serduszka będziemy nasłuchiwać 27.11.
Jestem moderatorką mam lutowych i marcowych 2017 (miałam termin na przełomie) to i tu w ramach powinności służbowych będę pilnować porządku i kultury
Po zakończonym pierwszym trymestrze, gdy skład grupy się ustabilizuje proponuje przeniesienie się na zamknięte forum - nikt postronny wtedy nie będzie widział naszych zdjęć ani wypocin.
Przewinął się temat rozstępów - smarowałam sumiennie się w poprzedniej ciąży (babydream i oliwka Palmersa) i nie wyskoczył mi nawet jeden prążek, a tendencje mam, bo po okresie dojrzewania nosze nadal na biodrach paski, choć od dawna już jasne i mało widoczne na szczęście.
Syna jeszcze karmię i chętnie służę radą i pomocą w dziedzinie kp za pare miesięcy, bo swoje na początku przeszliśmy. A w życiu nie zakładałam, że będę karmić 20ms dziecko [emoji85][emoji85][emoji85] Jestem też chustoświrką, więc w dziedzinie chust i nosideł też możecie na mnie liczyć.
Zaraz dopisze się do listy
ps. Jeśli chodzi o betę to pamiętajcie, że tu kluczowy jest przyrost w ciągu 48h (ewentualnie 72h), a nie samo miano.