reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Chodzicie prywatnie czy na NFZ do gina? Czy prywatny prowadzi wam ciążę, a na NFZ po skierowania? Nie wiem jak to rozwiązać, żeby nie zbankrutować już przed porodem. :p

Mnie w brzuchu coś tak ściska/kłuje co jakiś czas, a potem przerwa na jakiś czas.

No i jak dłużej postoję to czuję ciągnięcie.

I chyba wolę jak mnie cos tam zaboli. Bez ukłucia dłuższy czas czuję niepokój. [emoji33]

Mnie w brzuchu coś tak ściska/kłuje co jakiś czas, a potem przerwa na jakiś czas.

No i jak dłużej postoję to czuję ciągnięcie.

I chyba wolę jak mnie cos tam zaboli. Bez ukłucia dłuższy czas czuję niepokój. [emoji33]

Ja czulam niepokoj przez cala pierwsza ciaze i obiecywalam sobie ze nie bede swirowac przy drugiej. No i obiecywac moge a glowa i tak swoje.
Pochwalilam sie ze nie mam juz mdlosci i dopadly mnie ok 21 ze zdwojana moca[emoji1785]

Dzień dobry. Czy wy też cierpicie na poranna bezsenność? Wolna sobota a ja od 5 nie spie[emoji1664]. Dzisiaj powtarzam betę. Mam nadzieję że jest ok. Miałam umówić się na wizytę na początek grudnia ale nie wiem czy wytrzymam tyle. Poza tym kończy mi się luteina. Wiecie może czy kupię luteine bez recepty? Dzisiaj na podstawie owu mam 4t 5d i luteine na 6 dni. Co do lekarza chodzę prywatnie badanie i usg 200zl a po skierowania na badania chodzę do niego do przychodni ale tam już nie robi żadnych badań tylko skierowania wypisuje

Dzień dobry. Ja nie śpię od 6 bo córka wstała. Jak zawsze 'budzik' niezawodny :) co dziś robicie? Jak się czujecie? Miłego dnia Wam wszystkim życzę i przesyłam dużo ciepła w te pierwsze zimne dni :)

reklama
Ja też nie śpię, nie wiem czy kiedyś to dziecko nauczy się spać...
Nie wiem co będzie jak będzie drugie, to będą dwa noworodki jeśli chodzi o spanie

Ja dzisiaj planuje dość długi trening, to pewnie znów zaległości będę miała :D

Do góry