reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja tez mam na przedniej i Przyznam, ze lipa. Wczoraj na koncercie kopała jak trąbka grała i to czułam. Potem przed snem poczułam a tak to dziś ze dwa kopniaki i cisza. Z Maksem czułam wyraźniej ale łożysko miałam na tylnej.

Jest wersja z mamą?
No i GRATULACJE [emoji173]️ gang dziewczyn się powiększa :)

Po psie nadal cisza. Dziś przyjechali goście na pokoje i trafiła mi się ciężarówka w 7 miesiącu ciąży [emoji4][emoji4] psycholog dziecięcy. Bardzo fajne tematy poruszaliśmy. Generalnie, mam fajnych gości na ten weekend. Nie nadrobiłam wszystkich stron- przepraszam. Nie mam na to za bardzo siły. Tym bardziej, ze wola mnie żelazko bo kolejna tura rzeczy do prasowania....
A wczoraj na koncercie „raz,dwa,trzy” zdobyłam dla Zosi coś takiego: Zobacz załącznik 941245

Tego koncertu to Ci zazdroszczę. Ja miałam w planach dzisiaj jakieś wyjście bo dziś mam urodziny ale młoda od wczoraj z gorączka wiec nic z tego. W zamian posprzątałam u niej w szafie, zrobiłam przegląd jej ciuchów. Teraz jeszcze wypadałoby u mnie w szafie zrobić ale to może na drzemce, o ile dzisiaj w ogóle jakaś bedzie[emoji6]
Miałam sprzątać ale zepsuł mi się odkurzacz i jak na złość z każdego kata wyziera syf, a sprzątałam dwa dni temu[emoji19]

I chować brzuchy, bo łokcie pójdą w ruch :p
Jeden z plusów mieszkania w Niemczech jest taki, że tu nie ma przepychanek w lidlu. Mało tego można wszystko online zamówić.

Miłego dnia dziewczyny!!

Co do koszul - fajne ale długi rękaw jak dla mnie ją dyskwalifikuje. Już pominę fakt , że rodzimy latem. Nie zasnelabym nawet zimą w długim rękawie. Stanik tez odpada, moje cycki zmieniają rozmiar non stop i jak zrobie zakup to jeden stanik przed samym porodem a w resztę będę inwestowała już po porodzie.

reklama
Do góry