Jak to wyglada z medycznego punktu widzenia to wiem, ciekawa byłam jaka paramedyczna teoria jest aktualnie na topie[emoji6] Łożysko jako źródło wszystkiego dobrego tez mnie trochę dziwi i się zastanawiam co Ci wszyscy ludzie robili na biologii w liceum jak była omawiana budowa i rola łożyska. Łożysko jako wymysł natury to super interesująca sprawa ale po porodzie nie znajdują się w nim jakieś cudowne uzdrawiające substancje, No ale to już moja prywatna opinia. Proszę nie bierzcie sobie tego do serca
Witamy[emoji4] Każda ciąża jest inna i każda z nas ja inaczej przeżywa. Mogę sobie tylko próbować wyobrazić jak przeżywa się taka wystarana wyczekana ciąże. Rozgość się u nas i czuj się swobodnie.
Serio podziwiam Cię z tym prasowaniem. Tłumacze sobie to tak, że dla Ciebie to w sumie Twoja praca ale mimo wszystko podziwiam. Zdecydowanie przyjemniejsze jest przygotowywanie śniadań dla gości. Pamietam jak za dzieciaka stała u nas maglownica i cała pościel była maglowana. Nie wiem czy to wygodniejsze od prasowania ale przynajmniej robiło się to na siedząco. Ja tak sobie myśle, że Ci Twoi goście to maja za dobrze z Toba[emoji4][emoji4]