reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ehh, karmienie.... przy córce jadłam wszystko. Ale ona dość szybko odrzuciła pierś. Jak zaszłam w ciążę z chłopcami miała 9 miesięcy. Pokarmiłam może jeszcze z dwa miesiące i nie chciała. Ble i już. Być może smak się zmienił.... nie wiem. Przy chłopcachnie mogłam niestety jeść wszystkiego, bo jeden z nich mocny alergik... teraz mam nadzieję, że nie będzie żadnych alergii, żadnych problemów, żadnych szybkich odrzuceń i nastawiam się na długie karmienie [emoji5].

reklama
Przyszły mi wyniki moczu.
Czy mam sie tam czym martwić ?
W poniedziałek zrobie jeszcze raz z ubezpieczenia te robilam prywatnie.

Załączniki

• Screenshot_2019-01-30-16-45-49.jpeg
    Screenshot_2019-01-30-16-45-49.jpeg
    46,2 KB · Wyświetleń: 119
Ostatnia edycja:
Ponoć dieta eliminacyjne przy alergii to w celu potwierdzenia lub przy poważnych reakcjach. Najpierw zalecają zadbać przede wszystkim o jelita mamy i dziecka.
Na szczęście krótko byłam na bez bmk bo młody miał etap nietolerancji. A truskawki dostał szybko przy rozszerzeniu (ja ofc jadłam wsio ;) )

@Myslniczek na moje też ok.

Jedyne co mi się dziś udało to włosy.

Recepty dalej nie ma, w domu burdel a teraz jeszcze dostałam email że moje zamówienie z listopada nigdy do niech nie dotarło i będę czekać kolejne 3 miesiące na dostawę jeśli Finance Department po mojej stronie zaakceptuje nowy order dziś. Za 3 miesiące to ja na maternity będę [emoji34][emoji34][emoji34][emoji34]

reklama
Ja mam dwa koty. Od urodzenia się wychowywałam z kotami i jeden nawet ze mną spał w łóżeczku. Moje jak wskocza to wskocza
Ech ja sie do kotów zrazilam, znajomi mieli kotke potem dokupili kota one się rozmnozyly i robiły gdzie popadnie bo znajomi nie sprzatali kuwety więc nie miały gdzie. No i kocur niekastrowany sikal wszędzie. Tak wiec zrazilam sie do znajomych i do kotów, może i rzeczywiście nie wszystkie są takie że coś zrobią [emoji4]ja zawsze byłam psiarą [emoji1]

Do góry