reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Z lekarzem skonsultowalam się już w nocy bo mam ciocie pediatre;)

Poranna burza a czemu się tak martwisz niejedzeniem miesa? Z powodu niedoborów? Czytałaś bloga szpinak robi blee? Może warto się skupić na innych produktach które mają żelazo.

reklama
Boje sie niedoborow. No i mysle, ze jednak dziecko powinno jesc mieso. Ja przed ciaza bylam wege, ale w ciazy zaczelam jesc mieso i teraz jem. Moze niezbyt czesto, ale jem bo jednak uznalam, ze tak jest lepiej. Jeśli chodzi o diete to ma tak zbilansowana, ze zelazo jest w normie.

Poranna burza ja bym wolała żeby Agatka jadła same warzywa bo ona je z obiadu tylko mięso. A mięso codziennie nie jest zdrowe. Nie wiem też co je w żłobku a czego nie bo nie mam obecnie jak spytać.
Widzisz nikomu nie można dogodzić:D nie przejmuj się, kiedyś się przekona.

Abed już wczoraj cały dzień było w porządku, dziś poszła do żłobka ale poprosiliśmy żeby ją obserwowali bo jest po szczepieniu. Pediatra kazała obserwować, a jak były wymioty to podawać wodę łyżeczką co jakiś czas ale i tak wymiotowala więc nie podawać nic. O 2 zasnęła i o 6 rano wypiła pół bidonu, jak jej próbowałam zabrać żeby pila po trochę to płakała więc trudno. Mniejszy apetyt wczoraj miała, tzn jadła ale głównie sucha bułkę i owoce.

Edit: cały dzień jest dzisiaj Agatka osowiala i śpiąca, i ma 37,4. Mój babelek:( pediatra mówi że tak może być po szczepieniu..

Ostatnia edycja:
Artur tez długo miał fazę na samo miesko. Ale od jakiegoś tygodnia jeśli jest mięso i warzywa oraz kasza to jadła na zmianę. :) tez sie trochę martwią o jego miesozernosc.

Pumelova bidulek mały :( Piotrek dziś wrócił do żłobka po prawie dwóch tygodniach w domu, energia go roznosi :)

reklama
Do góry