Podobne tematy
- gosc198
- Lipcowe mamy 2022
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie nie mogłam pojąć jak ogarniasz psy. Dobrze że mają się gdzie podziacPumelova, jedno w wózku, drugie w chuście albo nosidle. Dziś tak wypad do Biedry zaliczyliśmy. Albo podjeżdżam samochodem tuż pod park i starszy idzie te kilkadziesiąt metrów na plac zabaw sam. Ale mam taki plan, że czekam na 500+ [emoji12] i kupuje dostawkę do gondoli, taką z siedziskiem.
A psy są na wczasach u moich rodziców. Nie ogarnęłabym na razie, muszę sobie jakiś system wypracować. [emoji6]
Dużo szczęścia dziewczyny [emoji8]
Wooow to już można zaokrąglenia do 10 kg!!! Super. GratulacjeNo wlasnie nie mogłam pojąć jak ogarniasz psy. Dobrze że mają się gdzie podziac
A takie dostawki do gondoli są uniwersalne czy pasują tylko konkretna dostawka do konkretnego wózka?
Moja gwiazda waży 9860!