reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Oooo ale bym na rolki wyszła!

Aha daj spokój hehe bo się zarumieniłam aż:)

Emol rozumiem Cię, mam takie dni, a szkoda, że mężowie czasem nie pomyślą o swoich kobietach, że też potrzebują czasu dla siebie i odpoczynku:frown:
Na motocykle w sensie do drugiej pracy uczyć ludzi jeździć na Moto. Niestety musi bo potem od lipca do października będziemy bez mojego macierzyńskiego to trzeba trochę odłożyć na życie. :/ ogólnie to myślałam że będę znała już płeć to bym mogła do czerwca kupić wyprawkę a tak to zostaje mi na maj i czerwiec kupowanie.

reklama
No chybra robi tyle w jeden dzień co ja w tydzień [emoji23]

Aha o Boże jak mi się marzą rolki[emoji7]

Ewella nadal spoko[emoji4]
Widzę że nie tylko mi się marzą rolki [emoji23]

Dziewczyny to wiecie , motorek w dupki i działać! :laugh2:

Emol a coś udało Wam się odłożyć już? Ja od września będę na wychowawczym więc będzie zaciskanie pasa. Z resztą wiem jak morduje zajmowanie się jednym dzieckiem mając drugie w brzuszku.

Ostatnia edycja:
Pumelova będzie dobrze :) a jak coś to dasz paracetamol

Emol a na L4 nie możesz iść ? Do ZUS wysyłać ? Dowiedz się może się uda

Wesoła udanego pobytu :)

My mamy zeba w końcu pierwszy i mamy katar nie wiem czy od zęba czy coś znów ....

Chybra dopiero zaczął się sezon więc zobaczymy ile za kwiecień dostanie.

Nie mogę L4 bo umowa skończyła mi się z dniem porodu więc tak jakby nie pracuje.

Aha i jak po rehab? Jak wrażenia?

Emol biedaku :( pogadaj z mężem, niech Ci da wyjsc albo zabierze młodego na spacer.
Wyobrażam sobie co czujesz, bo ja nie będąc teraz w ciazy mam dosc jak Kuba miewa dni, ze jęczy. Nie lubie jak płacze, ale wtedy wiem, ze cos jest bardzo nie tak. A jak jęczy o byle co i na wszystko, to to jest najgorsze... i po 10 min mam juz dosc.

My wczoraj bylismy w piaskownicy :) o dziwo nie zjadł
Piasku :D ale chciał zjesc gałązkę ktora tam znalazł [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Emol ja też czekam jak na zbawienie jak R wróci z pracy bo po 12godz z młodą jestem padnięta zwłaszcza że ostatnio też marudzi, krzyczy bez powodu -mam wrażenie że chce zwrócić na siebie uwagę chociaż uwagę na non stop.Wczoraj patrzyłam na jakieś zajęcia wieczorne i w czwartki o 19.15 jest zumba, pójdę w pon i zapytam.Muszę się rozerwać...

Rolki i łyżwy to jest coś co chciałabym spróbować bo nigdy nie jeździłam ale bezpieczniej będzie dla mnie tego nie robić bo mam zaburzenia SI[emoji16]

Do góry